Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ



Η τραγική ιστορία του 100ού θύματος από τη φωτιά στο Μάτι που "έφυγε" χθές - Οι γιατροί στη ΜΕΘ τον αποκαλούσαν «ήρωα»...

Πέντε μήνες μετά τη φονική πυρκαγικά στο Μάτι, ο μαύρος κατάλογος μεγάλωσε: 73χρονος εγκαυματίας κατέληξε ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών στους 100.



Η τραγική ιστορία της Φράνσις Άρνολντ που πήρε το Νόμπελ Χημείας: Διαγνώστηκε με καρκίνο, έχασε δύο συζύγους και έναν γιο

«Πριν από 25 χρόνια θεωρείτο τρέλα. Οι επιστήμονες δεν το έκαναν. Οι κύριοι δεν το έκαναν. Αλλά μια που είμαι μηχανικός (Σ.τ.Σ: η Άρνολντ είναι χημικός μηχανικός) και δεν είμαι κύριος, δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό».



Η τραγική ιστορία του ανθρώπου που ενσάρκωσε τον Σλοθ στους «Γκούνις»

Το φιλμ Γκούνις: Η μεγάλη περιπέτεια (1985) δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, καθώς παραμένει μια από τις πλέον καλτ οικογενειακές ταινίες όλων των εποχών.

Κωμική περιπέτεια τη χαρακτήριζε ο παραγωγός της, κάποιος… Στίβεν Σπίλμπεργκ, και δεν ήταν παρά ένα μείγμα περιπέτειας, φιλίας και ευτράπελων.



Η τραγική ιστορία πίσω από ένα τυχερό λαχείο

Ένα λαχείο έδωσε την Πρωτοχρονιά του 1968 1.500.000 εκατομμύριο δρχ. στον τυχερό κάτοχό του. Ωστόσο έγινε πρωτοσέλιδο όχι για την τύχη του κατόχου του αλλά για την… ατυχία του.