Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τούρκος παραγωγος



Παντρεύεται απόψε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor

Σήμερα παντρεύεται ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Σεϊμά.

Η Σεϊμά έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των γυναικών καθώς, είναι από τις πιο γνωστές fashion blogger και το προφίλ της το ακολουθούν πάνω από 1.000.000 κόσμος.



Τανιμανίδης-Μπόμπα διασκέδασαν στο πάρτι του Τούρκου παραγωγού του Survivor στη Μύκονο - BINTEO

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει το επόμενο διάστημα ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος καναλάρχης και παραγωγός του Survivor, με την επί χρόνια σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, Σεϊμά Σουμπασί.



Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor ευχαριστεί τον Ντάνο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αναμφίβολα και εκ του αποτελέσματος, είχε μια εντυπωσιακή πορεία στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το Survivor εν μέρη οφείλει την επιτυχία του στον Ντάνο και αυτό το γνωρίζει καλά ο Acun Ilicali και θέλησε να το εκφράσει και δημόσια.



Ο παραγωγός του Survivor απαντά πρώτη φορά στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε!

Ο παραγωγός του Survivor, Ακούν Ιλιτζαλί απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε, με την επιλογή του αφενός να μεταδοθεί το επεισόδιο του Survivor ανήμερα της ημέρας μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων και αφετέρου να υμνήσει τον Κεμάλ Ατατούρκ στο προφίλ του στο Instagram.



Σάλος με την ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor για τον Κεμάλ Ατατούρκ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με μία άκρως προκλητική λεζάντα.