Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

τουρκικό προξενείο



Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ κοντά στο Τουρκικό προξενείο

Τα ξημερώματα της Κυριακής ομάδα ατόμων προχώρησαν σε επίθεση με βόμβες μολότοφ κοντά στο τουρκικό προξενείο. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, τα άτομα αυτά απωθήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Προσαγωγές ή συλλήψεις δεν έγιναν.



Συναγερμός στην Ολλανδία - Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε σε τουρκικό προξενείο

Συναγερμός σήμανε στην ολλανδική πόλη του Ρότερνταμ όταν ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε σε τουρκικό προξενείο.

Σύμφωνα με το πόρταλ Dutch News, το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας στις 10:00 το πρωί. Ο άνδρας νοσηλεύεται σε ολλανδικό νοσοκομείο, ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα στοιχεία του.



Εμπρηστική επίθεση με μολότοφ στο τουρκικό προξενείο στο Άμστερνταμ

Στη σύλληψη ενός άντρα ο οποίος πέταξε έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό και δύο κοκτέιλ μολότοφ στο τουρκικό προξενείο στο Άμστερνταμ το βράδυ του Σαββάτου, προχώρησαν οι ολλανδικές Αρχές.

Αποτέλεσμα της επίθεσής του ήταν να προκληθεί μικρής έκτασης φωτιά στον μπροστινό κήπο, μετέδωσε το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS.



Διαμαρτυρία σήμερα στο Τουρκικό Προξενείο για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Διαμαρτυρία στο Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, ενάντια στην κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία.

 

Έξι τραυματίες από τις συγκρούσεις στο τουρκικό προξενείο στις Βρυξέλλες

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών δύο που παραμένουν υπό νοσηλεία στο νοσοκομείο, στις βίαιες συγκρούσεις που ξέσπασαν χθες μπροστά από το τουρκικό προξενείο στις Βρυξέλλες μεταξύ υποστηρικτών και αντιπάλων του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γνωστοποίησε σήμερα η βελγική δικαιοσύνη.