Σάββατο 18 Μαΐου 2024 -

τουρκικέςΤούρκικες φρεγάτες κατευθύνονται στο Καστελλόριζο

Τουρκικά πλοία έλαβαν διαταγή να αποχωρήσουν από τη ΝΑΤΟϊκή δύναμη SNMG2 και κατευθύνονται στο Αιγαίο.Πολυάριθμες Τουρκικές παραβιάσεις του FIR Αθηνών - Σημειώθηκε νέο ρεκόρ!

Με άγριες διαθέσεις μπήκε ο θαλασσόλυκος καθώς οι Τούρκοι επανήλθαν στις προκλήσεις τους στο Αιγαίο, με πολυάριθμες παραβιάσεις του FIR Αθηνών, που αποτελεί ρεκόρ για το τελευταίο διάστημα.Θεσσαλονίκη: Έσπασαν όχημα με τουρκικές πινακίδες και απείλησαν τις γυναίκες (φωτο+βίντεο)

Αργά το βράδυ χθες, Σάββατο, ομάδα διαδηλωτών με ελληνικές σημαίες όρμηξαν πάνω σε αυτοκίνητο με τουρκικές πινακίδες στη Θεσσαλονίκη.

Το συμβάν έγινε επί της Τσιμισκή με Γούναρη, και αφού απείλησαν τις γυναίκες που βρίσκονταν εντό  του οχήματος τους έσπασαν το αυτοκίνητο κι έγραψαν πάνω στο καπό. Οι γυναίκες μετά την επίθεση βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Νέες προκλήσεις της Άγκυρας. Ελληνικά F-16 αναχαίτισαν τουρκικά F-4 στην Λέσβο

Συντηρούν με κάθε τρόπο το κλίμα έντασης στο Αιγαίο οι Τούρκοι, παραβιάζοντας τον Ελληνικό εναέριο χώρο με αεροσκάφη F-4.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, δύο τουρκικά μαχητικά τύπου F-4 παραβίασαν τον εθνικό μας εναέριο χώρο, βόρεια της Λέσβου.Έλληνες στρατιωτικοί: Πάσχα στις τουρκικές φυλακές

Πάσχα μακρυά από τις οικογένειές τους θα κάνουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, κάτι που έκανε το κλίμα στο επισκεπτήριο των γονιών τους την Μεγάλη Παρασκευή ιδιαίτερα «βαρύ»."Γιαλαντζί" τουρκικές υπερπτήσεις σε Αγαθονήσι, Ανθρωποφάγους, Μακρονήσι

Να προκαλέσουν πραγματοποιώντας "γιαλαντζί" υπερπτήσεις πάνω από το Αγαθονήσι, το Μακρονήσι και τους Ανθρωποφάγους θέλησαν τα γεράκια της Άγκυρας. Συγκεκριμένα σχηματισμός 4 τουρκικών αεροσκαφών αποτελούμενος από 2 F-16 και 2 F-4, που εισήλθε στις 14.02 στο FIR AΘHNΩN.