Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τουριστικός προορισμός



Η Ελλάδα στους κορυφαίους 20 τουριστικούς προορισμούς για το 2018

Την 13η θέση στη λίστα με τους 20 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UWNTO), σύμφωνα με τον αριθμό αφίξεων για το 2018, κατέλαβε η Ελλάδα.



Στο Top 10 των τουριστικών προορισμών η Ελλάδα για το 2018

Σημαντική άνοδο των τουριστικών αφίξεων στους ελληνικούς προορισμούς την φετινή χρονιά δείχνει η επικαιροποιημένη μελέτη του «SETE Intelligence» με τίτλο «Outlook 2018 - οι προοπτικές του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα το 2018» και με στοιχεία προγραμματισμού πτήσεων της 31ης Μαρτίου.



Οι ΗΠΑ προβάλλουν την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό τουρισμού

Σε ευκαιρία για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας στην αμερικανική τουριστική αγορά, εξελίσσεται το συνέδριο των Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων (ASTA) που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν χθες σε μια πανηγυρική εκδήλωση στο Ηρώδειο, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά.



Έρευνα: Η Αθήνα στα καλύτερα ευρωπαϊκά city break για περιήγηση σε αξιοθέατα

Ιδανικός προορισμός για λάτρεις της αρχαιότητας που προτιμούν περιηγήσεις σε μνημεία μεγάλης πολιτισμικής αξίας είναι η Αθήνα, σύμφωνα με έρευνα του ταξιδιωτικού πόρταλ της Γερμανίας, ab-in-den-urlaub.de (Invia Travel Germany), με την ελληνική πρωτεύουσα να είναι σε θέση να δικαιολογήσει το υψηλό κόστος πρόσβασης σε αυτά.



Πρόταση για ανάδειξη της Αμφίπολης σε τουριστικό προορισμό - Έργα 1,4 εκ. ευρώ

ην ανάδειξη της Αμφίπολης Σερρών σε τουριστικό προορισμό προβλέπει πρόταση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που εγκρίθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020», στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας.



Ξένοι δημοσιογράφοι αναδεικνύουν την Κρήτη ως τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου

Δημοσιογράφοι από διάφορες περιοχές του κόσμου αναδεικνύουν την Κρήτη ως τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.