Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τούνελ



Ισραηλινός Στρατός: Έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει κελί που κρατούνταν ισραηλινοί όμηροι

Oι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις την Τετάρτη έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο που αποκαλύπτει, όπως αναφέρουν, τοποθεσία στην οποία κρατήθηκαν Ισραηλινοί όμηροι.



Ινδία: Απεγκλωβίστηκαν οι 41 εργάτες που ήταν παγιδευμένοι για πάνω από 2 εβδομάδες σε σήραγγα

Απεγκλωβίστηκαν οι 41 εργάτες που ήταν παγιδευμένοι για πάνω από 2 εβδομάδες στη σήραγγα που κατέρρευσε στην Ινδία σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Οι διασώστες έφθασαν νωρίτερα στους 41 παγιδευμένους εργάτες στην υπό κατασκευή οδική σήραγγα της Ινδίας, ξεπερνώντας και το τελευταίο εμπόδιο.



Ισραήλ: «Η καταστροφή των τούνελ στη Γάζα θα οδηγήσει στην κατάρρευση των κτιρίων» λέει ο Θ.Λιόλιος

Ο καθηγητής πυρηνικής φυσικής και οπλικών επιστημών, Θεόδωρος Λιόλιος, παραχώρησε σήμερα (13/10) τηλεοπτική συνέντευξη και είπε ότι «τα τούνελ της Χαμάς στη Γάζα βρίσκονται από 50 έως 70 μέτρα κάτω από την πόλη κι εάν καταστραφούν, τότε το αποτέλεσμα θα είναι η κατάρρευση των κτιρίων».



Τούνελ 44 εκατ. δολαρίων βγάζει σε ... φαράγγι στη μέση του πουθενά!

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει σε κακοτεχνίες στους δρόμους, σε χρονική παράταση και καθυστερήσεις των μεγάλων έργων, σε αύξηση του κόστους...

Αυτό που συνέβη στην Κροατία, όμως, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Τούνελ που κόστισε 44 εκατ. δολάρια στους φορολογούμενους, βγάζει σε... γκρεμό και συγκεκριμένα σε ένα φαράγγι, στη μέση του... πουθενά!



Το ριφιφί του αιώνα στην Καλλιρόης το ΄92. Πώς άγνωστοι έσκαψαν τούνελ

Μία από τις εντυπωσιακότερες και μεθοδικότερες διαρρήξεις στα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά. Ο δημοσιογραφικός χαρακτηρισμός «ριφιφί του αιώνα» αποδίδει πλήρως την πραγματικότητα. Μέχρι σήμερα η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη και δικαστικά θεωρείται παραγεγραμμένη.



Δέος από την ανακάλυψη στην Παναγία Σουμελά

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει ώστε τον Αύγουστο του 2018 η ιστορική μονή της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα να ανοίξει και πάλι για το κοινό, ενώ ολόκληρο το έργο αναμένεται να παραδοθεί στο τέλος του ερχόμενου έτους.