Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

τοξο



Το διπλό ουράνιο τόξο πάνω από τα Τρίκαλα. Σπάνιο φαινόμενο

Διπλό ουράνιο πάνω από την πόλη των Τρικάλων κατα την διάρκεια έντονης βροχόπτωσης το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Το διπλό ουράνιο τόξο είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Το εσωτερικό τόξο είναι πολύ φωτεινότερο και καθαρότερο, και γι’ αυτό ονομάζεται "πρωτεύον ουράνιο τόξο".



Ηράκλειο: Εμφανίστηκε διπλό ουράνιο τόξο

Κράτησε λίγα λεπτά και θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το χριστουγεννιάτικο δώρο του ηρακλειώτικου ουρανού σε όλους εκείνους τους ρομαντικούς αιθεροβάμονες που αγαπούν να κρατούν το βλέμμα τους ψηλά!

Το φαινόμενο διήρκεσε λίγα λεπτά και η λήψη που βλέπετε στη φωτογραφία έγινε από γειτονιά λίγο έξω από τα τείχη του Ηρακλείου.



Καναδάς: Σκότωσε με τόξο τρεις ανθρώπους στο δρόμο

Η αστυνομία του Τορόντο απήγγειλε κατηγορίες σε έναν άνδρα για τρεις συνολικά δολοφονίες πρώτου βαθμού, έπειτα από την επίθεση που εξαπέλυσε ο φερόμενος δράστης με ένα τόξο σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους σε έναν ήσυχο δρόμο των προαστίων της πόλης, ανέφερε σήμερα η αστυνομία της μεγαλύτερης πόλης του Καναδά.



Τρεις νεκροί από επίθεση με τόξο στο Τορόντο

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επίθεση με τόξο που έγινε χθες στο ανατολικό Τορόντο, στον Καναδά. Για την επίθεση συνελήφθη ένας άντρας, σύμφωνα με την αστυνομία.



Στα χρώματα του ουράνιου τόξου δεκάδες κτίρια στον κόσμο (Φωτό)

Σβηστά παρέμειναν τα φώτα του Empire State Building της Νέας Υόρκης το βράδυ της Κυριακής, ως φόρος τιμής στα θύματα του μακελειού στο Ορλάντο. 

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί τον Νοέμβριο του 2015, για τα θύματα των επιθέσεων στο Παρίσι, και τον Μάρτιο του 2016, για τα θύματα των επιθέσεων στις Βρυξέλλες.