Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

τοπικη αυτοδιοικηση



Σερραίος Δήμαρχος με «ελευθέρας» στην Εγνατία Οδό..

Δεν έχουν συμπληρωθεί τέσσερις μήνες λειτουργίας των νέων Σταθμών Διοδίων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και στο Στρυμονικό Σερρών και για την Εγνατία Οδός Α.Ε., φαίνεται πως η καταβολή των διοδίων είναι μόνο για τους κοινούς θνητούς και όχι για μερίδα αιρετών της Βόρειας Ελλάδας, που διαθέτουν … «ελευθέρας».



Μόλις 19 γυναίκες πρώτες στην κούρσα για τους 331 δήμους της χώρας

Ως «ανδρική υπόθεση» χαρακτηρίζεται η μάχη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς, όπως φάνηκε από τον πρώτο γύρο των εκλογών, μόλις 19 γυναίκες κατάφεραν να προηγηθούν στη μάχη του σταυρού για τον δημαρχιακό θώκο. Και φυσικά, δεν είναι βέβαιο ότι όλες θα εκλεγούν, καθώς μόλις οι οκτώ έχουν εξασφαλίσει τη νίκη από την πρώτη Κυριακή.



Η Μαρίνα Πατούλη περιγράφει τι έπαθε ο Πατούλης όταν ανακοίνωσε ότι θα κατέβαινε για δήμαρχος - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρίνα Πατούλη ήταν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Πρωινό» και άνοιξε την ψυχή της για τα όσα συνέβησαν όταν ανακοίνωσε στον Γιώργο Πατούλη ότι θα κατέβει για δήμαρχος Αμαρουσίου.



O Tσίπρας ανακοίνωσε την Κατερίνα Νοτοπούλου για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Kατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε αυτό που λίγο πολύ όλοι γνωρίζαμε. Ότι δηλαδή ηΚατερίνα Νοτοπούλου θα διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.



Τοπική αυτοδιοίκηση κατά "Κλεισθένη" - Ποιοι αντιδρούν;

Η συζήτηση στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για το πρόγραμμα «Κλεισθένης» συνεχίζεται από το πρωί με την ακρόαση φορέων.



ΠΟΕ-ΟΤΑ: 24ωρη απεργία την Τετάρτη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) θα πραγματοποιήσει 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.

Στην Αττική θα γίνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας και το υπουργείο Εσωτερικών. Ανάλογες δράσεις θα διεξαχθούν και σε άλλες πόλεις της χώρας.