Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Τόνι Μπλέρ



Σενάριο οριστικού εκτοπισμού των Παλαιστινίων από τη Λωρίδα Γάζας με εμπλοκή του Τόνι Μπλερ

Το Ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12 ανέφερε πως ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, είχε συζητήσεις με το Ισραήλ σχετικά με τον εκτοπισμό των Παλαιστινίων από τη Λωρίδα της Γάζας. Ο ίδιος μετά τη δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ διέψευσε τους εν λόγω ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους «ψέματα».



Τ.Μπλερ: «Η εγκατάλειψη του Αφγανιστάν και του λαού του από τη Δύση είναι τραγική, επικίνδυνη και αχρείαστη»

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ, που ενέπλεξε τη χώρα του στον πόλεμο του Αφγανιστάν το 2001 στο πλευρό των ΗΠΑ, στηλίτευσε χθες Σάββατο την «εγκατάλειψη» της ασιατικής χώρας από τη Δύση.



Βρετανία: Ο Τόνι Μπλερ ποτέ δεν ζήτησε συνεργασία με την κυβέρνηση Τράμπ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ δεν συναντήθηκε ποτέ με τον σύμβουλο και γαμπρό του Τραμπ Τζάρεντ Κούσνερ για να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως σύμβουλος για τη Μέση Ανατολή της αμερικανικής κυβέρνησης, δήλωσε ο εκπρόσωπός του, διαψεύδοντας δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας.

 



O Τόνι Μπλερ καλεί τους ψηφοφόρους να «εξεγερθούν» κατά του Brexit

O πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ κάλεσε τους πολίτες να «εξεγερθούν» και να αλλάξουν άποψη για το Brexit με το επιχείρημα ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την έξοδο από την Ε.Ε. συνιστά απειλή για τη χώρα.



Επιστρέφει ο Τόνι Μπλερ στην πολιτική;

«Λίγη» χαρακτήρισε την νυν πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι και «παλαβό» τον Τζέρεμι Κόρμπιν, ο τέως πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ. Τον τελευταίο καιρό εκούγεται έντονα  μια ενδεχόμενη επάνοδός του στην ενεργό πολιτική.



Οι Βρετανοί παραδέχονται πως η εισβολή στο Ιράκ το 2003 ήταν παράνομη

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Τόνι Μπλέρ, παραδέχεται επιτέλους πως δεν υπήρξε καμία νομική βάση για την στρατιωτική εισβολή στο Ιράκ το 2003,ενώ υπήρξε αντιθέτως κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου.