Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τομσεν



Τόμσεν για Ελλάδα: Κόψτε συντάξεις, μειώστε αφορολόγητο για να υπάρχει ανάπτυξη

Αμετακίνητος στις θέσεις του παραμένει ο Πολ Τόμσεν... Επιμένει στη μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου για την Ελλάδα προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ανάπτυξη.



Τόμσεν: Αναγκαία η μείωση συντάξεων και αφορολογήτου ορίου στην Ελλάδα

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν επιβεβαίωσε ότι η θέση του Ταμείου δεν αλλάζει, αλλά τόνισε ότι δεν μετέχει ενεργά στις συζητήσεις για την Ελλάδα.



Τόμσεν: Το ΔΝΤ χρειάζεται συμφωνία για το ελληνικό χρέος στο Eurogroup

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο χρειάζεται συμφωνία για το ελληνικό χρέος στο Eurogroup της επόμενης εβδομάδας, δήλωσε ο διευθυντής του για την Ευρώπη, Πολ Τόμσεν, σε συνέντευξη που έδωσε στο CNBC.



Τόμσεν: «Δεν ζητάμε νέα μέτρα από την Ελλάδα»

Στον δρόμο που χάραξε η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ Πόλ Τόμσεν για το θέμα της Ελλάδας. «Δεν βλέπω την ανάγκη λήψης νέων μέτρων από την Ελλάδα». Αυτό δήλωσε ο Πόλ Τόμσεν ενημερώνοντας του δημοσιογράφους στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνόδου του Ταμείου στην Ουάσιγκτον.



Τόμσεν: Δεν υπάρχει ανησυχία για τις ελληνικές τράπεζες

Ανακοίνωση με τη δήλωση που έκανε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τομέα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν στο Λονδίνο, αναφορικά με την κατάσταση των ελληνικών τραπεζών εξέδωσε πριν από λίγο το Ταμείο.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Τόμσεν στο περιθώριο του συνεδρίου που διοργανώνει το ΔΝΤ, ανέφερε τα εξής:



Τόμσεν: Τα βρήκαμε με την ΕΚΤ για τις ελληνικές τράπεζες. Δεν υπάρχει θέμα αστάθειας

Η προαναγγελθείσα από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, αποσαφήνιση της θέσης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τις τράπεζες έγινε γεγονός διά του Πολ Τόμσεν.