Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

Τομ κρουζ



Λιούις Χάμιλτον: Μετάνιωσα που δεν έπαιξα στην ταινία «Top Gun: Maverick»

Μετάνιωσε που δεν συμμετείχε στην ταινία «Top Gun: Maverick» ο Λιούις Χάμιλτον καθώς ο ίδιος ο Τομ Κρουζ του πρότεινε ρόλο στο έργο αλλά ο Βρετανός σταρ της Φόρμουλα 1 αρνήθηκε.

Στην ταινία του 2022 ο Τομ Κρουζ επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως σμηναγός Πιτ “Μάβερικ” Μίτσελ. Η πρώτη ταινία «Top Gun» κυκλοφόρησε το 1986.



Ο Τομ Κρουζ σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιαρίτου

Η Warner Bros. και η Legendary Entertainment είναι σε διαπραγματεύσεις για μια νέα ταινία του Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιαρίτου με τον Τομ Κρουζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το χωρίς τίτλο, προς το παρόν, κινηματογραφικό έργο θα είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Ινιαρίτου μετά το φιλμ «The Revenant».



Η επιστροφή του πρίγκιπα Ουίλιαμ: «Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης» – Παρευρέθηκε σε γκαλά με τον Τομ Κρουζ

Ένα «ευχαριστώ» για τα μηνύματα συμπαράστασης προς το πρόσωπο του βασιλιά Καρόλου που διαγνώστηκε με καρκίνο ήταν το πρώτο δημόσιο σχόλιο του γιου του, πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο Ουίλιαμ παρέστη σε εκδηλώσεις αναπληρώνοντας τον πατέρα του που, με εντολή των γιατρών, αποσύρθηκε από τις δημόσιες εμφανίσεις, αν και θα συνεχίσει να εργάζεται από την κατοικία του.



Ξανά ερωτευμένος ο Τομ Κρουζ – Ποια είναι η πανέμορφη 36χρονη Ρωσίδα που του έκλεψε την καρδιά

Ο Τομ Κρουζ φαίνεται πως βρήκε την αγάπη στην Ελσίνα Xαϊρόβα. Η 36χρονη Ρωσίδα είναι κόρη διακεκριμένου ρώσου βουλευτή και πρώην σύζυγος ενός ολιγάρχη εμπόρου διαμαντιών, η οποία κατά τη διάρκεια «της διαμάχης για το διαζύγιο έκρυψε τις τσάντες του 1 εκατομμυρίου λιρών».



Θύμα ληστείας ο Τομ Κρουζ – Του έκλεψαν αποσκευές με αντικείμενα αξίας 100.000 λιρών

Στο έλεος των ληστών βρέθηκε ο Τομ Κρουζ, καθώς του έκλεψαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σωματοφύλακάς του, το οποίο είχε μέσα αποσκευές με αντικείμενα αξίας 100.000 λιρών.



Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε με ελικόπτερο στον κήπο οικογένειας

Ελικόπτερο που μετέφερε τον Τομ Κρουζ προσγειώθηκε στον κήπο μιας οικογένειας, στην κομητεία Ουόρικσιρ στην Αγγλία, επειδή το αεροδρόμιο της περιοχής στο Κόβεντρι ήταν κλειστό.
Ο Τομ Κρουζ, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Mission: Impossible», προσγειώθηκε στον κήπο της Άλισον Γουέμπ.