Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τομ χανκς



Τομ Χανκς, Μπρους Γουίλις και Τζούλια Ρόμπερτς: Οι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν αγοράσει σπίτια στην Ελλάδα

Ελλάδα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές (και όχι μόνο) διακοπές. Μαγικές αμμώδεις παραλίες, καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, παραδοσιακή κουζίνα και πλούσια Ιστορία συμβάλλουν ώστε πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ να την επιλέγουν για τις διακοπές τους.



Ο Τομ Χανκς θα περιμένει τη σειρά για να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον περιμένουν τη σειρά τους για να κάνουν το εμβόλιο κατά της Covid-19.

 

Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Today» είπε ότι αυτός και η Ρίτα σκοπεύουν να εμβολιαστούν παρότι έχουν περάσει περίπου εννέα μήνες από τότε που ασθένησαν από ιό, ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία.



Ο Τομ Χανκς πολιτογραφήθηκε Έλληνας

Έλληνας και επισήμως, θα είναι διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς μετά την τιμητική του πολιτογράφηση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παύλοπουλο.

Την τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Τομ Χανκς υπέγραψε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.



«IFLY»: Ρονάλντο, Ντε Νίρο, Τομ Χανκς, έχουν πετάξει με την εταιρία του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τομ Χάνκς είναι μεταξύ των διάσημων πελατών της εταιρίας IFLY, ελικόπτερο της οποίας κατέπεσε ανάμεσα από τον Πόρο και τον Γαλατά. 


Ο Τομ Χανκς γιορτάζει τα γενέθλιά του με μία βουτιά στην Αντίπαρο

Γενέθλια έχει σήμερα ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς, ο οποίος τα γιόρτασε με μια δροσιστική βουτιά στα νερά της Αντιπάρου. Ο σταρ του Χόλιγουντ έκλεισε τα 63 του χρόνια και αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το φετινό εορτασμό των γενεθλίων του.

 



Η πρωτη συλλογη διηγημάτων του Τομ Χανκς κυκλοφορεί και στα Ελληνικά

Ο Τοµ Χανκς αναλύει µε εξαιρετική τρυφερότητα, χιούµορ και οξυδέρκεια την ανθρώπινη κατάσταση και τα πάσης φύσεως ελαττώµατά της, μέσα σε ένα βιβλίο.

Μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πατάκη η πρώτη συλλογή διηγημάτων του ηθοποιού Τοµ Χανκς με τίτλο «Ασυνήθιστα στοιχεία».