Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

Τόκυο



Ο Προμηθέας στο Τόκυο - Τι συμβολίζει το άγαλμα του γνωστού Τιτάνα στην Ιαπωνία

Το μακρινό Τόκυο, η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, δεν είναι σίγουρα το πρώτο μέρος που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για τον Προμηθέα. 



Τόκυο 2020: Από ανακυκλωμένα υλικά τα μετάλλια των αθλητών

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο το 2020 πιστεύουν πως υπάρχει αρκετός χρυσός και ασήμι στα «κουφάρια» ηλεκτρονικών συσκευών και σκοπεύουν να το αξιοποιήσουν για τα μετάλλια στους Ολυμπιακούς και του Παραολυμπιακούς Αγώνες.



«Αντίο» Ρίο, χαίρε Τόκυο 2020: Εντυπωσιακή τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων (Φωτό)

Υπό βροχή αλλά χωρίς αυτό να μειώνει το κέφι και να θέτει εκτός προγραμματισμού τη Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ολοκληρώθηκε η 31η κορυφαία αθλητική διοργάνωση. 



Σεισμική δόνηση 5 ρίχτερ ταρακούνησε το Τόκυο - Σταμάτησε η λειτουργία του πυρηνικού σταθμού Tokai No. 2

Σεισμός  της τάξης των 5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ  σημειώθηκε σήμερα στις 13:24 (τοπική ώρα) στην περιοχή Ιμπαράκι-κεν Ναμπού, βορειοδυτικά του Τόκιο, ανακοίνωσαν η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (JMA) και το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (USGS).



Αυτά είναι τα σήματα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2020

Επειτα από ψηφοφορίαοι Ιάπωνες ενημέρωσαν για το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο το 2020.



Πτωτικά και με μεγάλες απώλεις κινούνται τα διεθνή χρηματιστήρια λόγω του πετρελαίου

Αναταράξεις επικρατούν στα διεθνή χρηματιστήρια, με τους οικονομικούς αναλυτές να βλέπουν τους Γενικούς Δείκτες Τιμών να βυθίζζονται παρασέρνοντας μαζί χρηματαγορές και επενδυτές, εξαιτίας της μεγάλης πτώσης στην τιμή του πετρελαίου.