Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

τοίχοι



Πώς να αφαιρέσετε βρωμιά και σκόνη από τους τοίχους χωρίς να αφήσετε σημάδια

Το πρόβλημα με τους λευκούς τοίχους, είναι ότι λερώνονται εύκολα και αυτό, είτε οφείλεται σε γρατζουνιές από την κίνηση των επίπλων είτε σε δαχτυλιές από μικρά παιδιά, είτε σε βρωμιές με το πέρασμα του χρόνου.



Ο πιο Εύκολος Τρόπος για να Καθαρίζετε τους Βρώμικους Τοίχους σας

Είτε έχετε παιδιά είτε όχι το tip που ακολουθεί θα σας λύσει τα χέρια όλες εκείνες τις φορές που έρχεστε αντιμέτωποι με έναν βρώμικο τοίχο.

Για να απομακρύνετε βρωμιά, δαχτυλιές και λεκέδες από τους τοίχους σας θα χρειαστεί να φτιάξετε το παρακάτω «θαυματουργό» μείγμα.



Τρεις τρόποι να περιορίσετε την υγρασία από τους τοίχους του σπιτιού σας

Η υγρασία είναι ένα από τα συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετά σπίτια ειδικά το φθινόπωρο και το χειμώνα...



Καθαρίστε πανεύκολα τους βαμμένους τοίχους

Οι βαμμένοι τοίχοι θέλουν συχνό καθάρισμα για να διατηρούνται σαν καινούργιοι για πολύ περισσότερο. Δείτε πώς να τους καθαρίζετε εύκολα και με απλά υλικά που έχετε στο σπίτι σας.

Για να φτιάξετε το δικό σας απορρυπαντικό για βαμμένους τοίχους θα χρειαστείτε:



Εξαφανίστε την Υγρασία από τους Τοίχους του Σπιτιού σας

Έρευνες έχουν δείξει πως άνθρωποι που ζούνε σε σπίτια με πολλή υγρασία είναι πιο δυστυχισμένοι από αυτούς που ζουν σε σπίτια χωρίς υγρασία. Αυτό σημαίνει πως η υγρασία που υπάρχει στο περιβάλλον μας επηρεάζει τον ψυχικό μας κόσμο.

Πώς θα καταπολεμήσετε την υγρασία του σπιτιού;



Πρωτοποριακή θερμοηλεκτρική μπογιά: Βάφεις τους τοίχους και έχεις... ρεύμα!

Σε μια εποχή που τα πράγματα το ένα μετά το άλλο γίνονται πιο «έξυπνα», το ταπεινό βάψιμο δεν μπορούσε να μείνει πίσω. Νοτιοκορεάτες ερευνητές δημιούργησαν μια θερμοηλεκτρική βαφή, που επιτρέπει στους τοίχους (και όχι μόνο) να μετατρέπουν τη θερμότητα σε ηλεκτρισμό.