Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τίτλοι τέλους



Τίτλοι τέλους για Ζουγανέλη - Αθητάκη: Οι φήμες

Η αυλαία έπεσε οριστικά απ’ ότι φαίνεται για τη σχέση της Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον σύντροφό της Γιάννη Αθητάκη, όπως επιβεβαίωσε ο πατέρας της τραγουδίστριας Γιάννης Ζουγανέλης.



Οριστικοί τίτλοι τέλους για Πάριο-Παλαιολόγου

Οριστικό τέλος στη σχέση τους θέλησαν να βάλουν όπως φαίνεται ο Γιάννης Πάριος και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μετά την πολυσυζητημένη επανασύνδεσή τους.



Τίτλοι τέλους για πασίγνωστο ζευγάρι;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, τα οποία θέλουν το διάσημο ζευγάρι να είναι ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.

 

Ο λόγος, για τη Λατίνα τραγουδίστρια Σακίρα, και τον σύζυγό της, ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.



Τίτλοι τέλους για το "Spata Live"

Πριν από λίγες μέρες ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζι με την Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωναν μέσα από την εκπομπή τους "Spata Live" την απόφαση του σταθμού να ολοκληρώσει πρόωρα την ψυχαγωγική εκπομπή. Παρόλες όμως τις αντιδράσεις των θαυμαστών τους μέσω των social media,  οι δυο παρουσιαστές μαζί με όλη την ομαδα αποχαιρέτησαν συγκινημένοι το κοινό...



Οριστικά και αμετάκλητα τέλος για την εφημερίδα "Αγγελιοφόρος"

Τέλος στην κυκλοφορία της εφημερίδας “Αγγελιοφόρος”. Ο εκπρόσωπος της εργοδοσίας Βασίλης Μπακατσέλος ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι η επιχείρηση προχωρά σε παύση πληρωμών και καταθέτει αίτηση πτώχευσης.

Η εφημερίδα απασχολούσε 110 εργαζόμενους στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα 8 μηνών.



Τίτλοι τέλους για τα ιστορικά βιβλιοπωλεία Φλωράς

Λουκέτο μετά από 40 χρόνια λειτουργίας βάζουν τα ιστορικά βιβλιοπωλεία Φλωράς, η τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στην Ελλάδα.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ανακοινώνει την διακοπή της λειτουργίας της, υποστηρίζοντας ότι για το λουκέτο ευθύνεται το «καρτέλ του ξενόγλωσσου βιβλίου» και η Επιτροπή Ανταγωνισμού.