Κυριακή 05 Μαΐου 2024 -

τιμημα



Τραμπ: Οι τζιχαντιστές θα πληρώσουν «βαρύ τίμημα» για κάθε επίθεση εναντίον μας

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεσμεύθηκε σήμερα πως η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος θα πληρώσει "βαρύ τίμημα" για κάθε επίθεση εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, μετά την ανάληψη από τους τζιχαντιστές της ευθύνης για την επίθεση στη Νέα Υόρκη, την Τρίτη, που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο οκτώ ανθρώπων.



Σε 10 ετήσιες δόσεις το τίμημα για τις νέες τηλεοπτικές άδειες

Σε δέκα ετήσιες ισόποσες δόσεις θα καταβληθεί το τίμημα αγοράς των νέων τηλεοπτικών αδειών σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στην Βουλή.



Παραδοχή Χουλιαράκη: Θα είναι βαρύ το τίμημα της συμφωνίας για κάποιους

Κάποια νοικοκυριά θα επιβαρυνθούν και κάποια θα ενισχυθούν σύμφωνα με τον απληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το νέο μείγμα πολιτικής που θα προκύψει από την ταυτόχρονη εφαρμογή των περιοριστικών και επεκτατικών δημοσιονομικών μέτρων, αν και συνολικά ουδέτερο, θα οδηγήσει σε επιβάρυνση κάποιων νοικοκυριών και σε ενίσχυση άλλων».



Athens Ledra: Χαμηλώνει το τίμημα στα 36,5 εκατ. η Alpha Bank

Χαμηλότερο τίμημα, με σχετικό αίτημα αδείας προέγκρισης που έχει υποβάλει προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ζητά η Alpha Bank για το πολύπαθο Athens Ledra της λεωφόρου Συγγρού, θέτοντας τώρα τον πήχη στα 36,5 εκατ. ευρώ, έναντι των 47,8 εκατ. ευρώ, που ζητούσε στους προηγούμενους πλειστηριασμούς.



Κυβερνητικό στέλεχος: «Εξωφρενικά υψηλό το τίμημα για τις άδειες»

Ετοιμη να προχωρήσει στην αδειοδότηση αδειών περιφερειακής εμβέλειας είναι η κυβέρνηση πετώντας όμως το μπαλάκι και στη ΝΔ, για τη σύνθεση του ΕΣΡ.

Κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος εξηγεί ότι και στο διαγωνισμό που έληξε, η κυβέρνηση επιθυμούσε τη συμμετοχή του ΕΣΡ, αλλά η αντιπολίτευση ήθελε να μπλοκάρει το διαγωνισμό:



Γεροβασίλη: Η ΝΔ προσπαθεί να μειώσει το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά... «το τζάμπα πέθανε»

Την βαρύτατη καταγγελία ότι ο ΝΔ επιχειρεί να επηρεάσει το ύψος των προσφορών για τις τηλεοπτικές άδειες διατύπωσε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία, με δήλωσή της, κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι με τη στάση του υπερασπίζεται μέχρις εσχάτων τη διαπλοκή και το καλεί να κατανοήσει ότι... «το τζάμπα πέθανε».