Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τιμές



Καθαρά Δευτέρα: Πόσο θα πληρώσουμε φέτος τη λαγάνα;

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (14/3) μίλησε για την φετινή τιμή της λαγάνας φέτος, τονίζοντας πως η μεγάλη (750 γρ) κοστίζει από 2,80 έως 3,50 ευρώ, ενώ η μικρή από 1,80 έως 2 ευρώ.



«Έρχονται» αυξήσεις στην τιμή του καφέ – Τα σενάρια λόγω του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού

Η ένωση των βιομηχάνων καφέ στη Γερμανία, προειδοποιεί πως τιμή του καφέ στην Ευρώπη θα αυξηθεί το προσεχές διάστημα, καθώς η προμήθεια δεν θα είναι πλέον εγγυημένη από το επόμενο έτος, ως αποτέλεσμα ενός νέου κανονισμού της ΕΕ σε σχέση με τις αλυσίδες εφοδιασμού χωρίς αποψίλωση των δασών.



Μείωση τιμών για ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο το Φεβρουάριο

Μείωση των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας και επιστροφή του φυσικού αερίου σε προ κρίσης επίπεδα τον Φεβρουάριο στη χώρα μας καταγράφει η μηνιαία έρευνα HEPI για τις λιανικές τιμές του ηλεκτρικού σε χώρες της Ευρώπης που διεξάγουν οι ρυθμιστικές αρχές ενέργειας της Αυστρίας και της Ουγγαρίας και η εταιρεία Vaasa ETT.



Φάρμακα: Αυξάνουν τις τιμές σε 1.700 μετά από συνολική αύξηση 12,7% μέσα σε έναν χρόνο

Αύξηση σε περισσότερα από 1.700 γενόσημα φάρμακα περιέχει το καινούργιο δελτίο τιμών φαρμάκων, με συνέπεια την επιβάρυνση των ασφαλισμένων, αναφέρει Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής για τις σχετικές αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.



Αυτός είναι ο λόγος που η τιμή των καυσίμων έχει τόσους δεκαδικούς αριθμούς

Ίσως από τα μοναδικά αγαθά τα οποία πωλούνται, διαθέτοντας τρία δεκαδικά στοιχεία στο «ταμπελάκι» της τιμής τους, είναι τα καύσιμα.

Για ποιον όμως λόγο συνωστίζονται τόσοι πολλοί αριθμοί στις πινακίδες των πρατηρίων.



Σκρέκας: Ως τον Μάρτιο θα έχουν φανεί οι μειώσεις στις τιμές από τα νέα μέτρα

Στις αρχές Μαρτίου οι μειώσεις στις τιμές θα είναι ορατές από την εφαρμογή των νέων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3. Ο κ. Σκρέκας ανέφερε ότι τα μέτρα θα ψηφιστούν αυτή ή την επόμενη εβδομάδα και εξήγησε ότι θα δοθεί χρονικό διάστημα λίγων ημερών στις εταιρείες ώστε να διορθωθούν οι κατάλογοι.