Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

23 °C

Σήμερα, 18. Αυγούστου 2019

τιμέςΟ Συνήγορος του Καταναλωτή «ψάχνει» τις πλατφόρμες ηλεκτρονικών παραγγελιών φαγητού

Στο μικροσκόπιο του Συνηγόρου του Καταναλωτή βρίσκονται πλέον οι υπηρεσίες ηλεκτρονικών παραγγελιών φαγητού μέσω πλατφόρμας, με αφορμή καταγγελία καταναλωτή ότι οι τιμές προϊόντων που προμηθευόταν από συγκεκριμένη πλατφόρμα ήταν πιο ακριβές συγκριτικά με αυτές που χρέωνε το φυσικό κατάστημα.Σώζεται η τιμή του πιτόγυρου! «Πάγο» στις αυξήσεις στα σουβλάκια βάζει η Επιτροπή Ανταγωνισμού!

Την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού προκάλεσε η προαναγγελία αυξήσεων στο σουβλάκι, δεδομένου ότι η εναρμονισμένη πρακτική επιχειρήσεων για τον καθορισμό των τιμών πώλησης απαγορεύεται από τη νομοθεσία. Έτσι, μάλλον φαίνεται να σώζεται η τιμή του πιτόγυρου που σύμφωνα με τις ενώσεις ψητοπωλών θα έφτανε τα 3 ευρώ!

 

Πόσο θα κοστίσει το σαρακοστιανό τραπέζι

τα 60,40 ευρώ κατά μέσο όρο θα φτάσει το κόστος του φετινού καλαθιού για το τραπέζι της Σαρακοστής, σύμφωνα με έρευνα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.Αυξήσεις σε διόδια σε όλη την Ελλάδα-Δείτε τις τιμές

Νέες αυξήσεις θα δουν στον γκισέ των διοδίων οι οδηγοί αρχής γενομένης από την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.«Ελεύθερη πτώση» στις τιμές του πετρελαίου - Απώλειες πάνω από 6%

Απώλειες άνω του 6% καταγράφεται στις τιμές του πετρελαίου, που αγγίζουν τα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 18 μηνών, καθώς η αγορά μαύρου χρυσού πέφτει στη δίνη της πτώσης στα διεθνή χρηματιστήρια αλλά και στην εντεινόμενη κρίση στην Ουάσινγκτον.