Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ



«Άγιος Παΐσιος»: ‘Ερχεται το 8ο επεισόδιο

Στο 8ο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 22:30 στο MEGA, παρακολουθούμε τα πρώτα βήματα του Αρσενίου στον μοναχισμό αλλά και τα διλήμματα που αντιμετωπίζει.



«Άγιος Παΐσιος»: ‘Ερχεται το 7ο επεισόδιο

 Στο 7ο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», την Πέμπτη 24 Μαρτίου, στις 22:30 στο MEGA, παρακολουθούμε την πορεία της οικογένειας Εζνεπίδη και του Αρσενίου μέσα στις δύσκολες περιόδους των πολέμων.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 7:



Εκδήλωση για την σειρά «Άγιος Παΐσιος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς είναι δυνατόν μια θρησκευτική και ιστορική σειρά να σαρώνει τους πίνακες τηλεθέασης στην Ελλάδα με 1.600.000 θεατές αλλά και στην Κύπρο; Γίνονται αυτά στον 21ο αιώνα;



“Άγιος Παΐσιος”: Έρχεται το 4ο επεισόδιο

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 22:30 στο MEGA, έρχεται το 4ο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που ακολουθεί την οικογένεια Εζνεπίδη στη δύσκολη πορεία της μέχρι την εγκατάσταση στην Κόνιτσα.
Δείτε το τρέιλερ του 4ου επεισοδίου:



«Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Το τρέϊλερ του 2ου επεισοδίου

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις 22:30, στο MEGA, έρχεται το δεύτερο επεισόδιο της ιστορικής-βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» με την εγκατάσταση των Ελλήνων της Καππαδοκίας στην Ελλάδα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και τον εμψυχωτικό ρόλο του Γέροντα Αρσενίου.

Δείτε το τρέϊλερ του 2ου επεισοδίου:



Ο σεναριογράφος του «Αγίου Παϊσίου» για την νέα σειρά

Στην εκπομπή «Επικαιρότητα» στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας Pemptousia.FM φιλοξενήθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, o Γιώργος Τσιάκκας, σεναριογράφος της νέας τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη 10/2 στο MEGA.