Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

τηλεοπτικές άδειες



ΕΣΡ: Στην ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Μαρινάκη η έκτη τηλεοπτική άδεια

Προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας ανακήρυξε ομοφώνως το ΕΣΡ την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ», κατά τη συνεδρίασή του σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. 



Ανακοινώθηκε η προκήρυξη για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών

Έφτασε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης η προκήρυξη για τη δημοπρασία των δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.



ΕΣΡ: Τον Ιανουάριο η προκήρυξη για τον διαγωνισμό των δύο «ελεύθερων» τηλεοπτικών αδειών

Με την είσοδο του 2019 θα δημοσιευθεί και η προκήρυξη των δύο αδειών γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας οι οποίες παραμένουν «ελεύθερες».

 

Μέχρι στιγμής μόνο η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει καταθέσει φάκελο αίτησης αν και ακούγεται έντονα πως ίσως υπάρξουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι.



ΕΣΡ: Προετοιμάζει προκήρυξη για δύο ακόμη τηλεοπτικές άδειες

Το επόμενο διάστημα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στρέφεται στην προκήρυξη των δύο εναπομεινασών τηλεοπτικών αδειών ενημερωτικού προγράμματος, γενικού περιεχομένου.



Ο Παππάς απειλεί τα κανάλια: Οι άδειες μπορούν να ανακληθούν

Κάλεσμα προς τα μέλη του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ) για να προχωρήσουν γρήγορα σε ότι αφορά το περιεχόμενο των ιδιωτικών καναλιών, απηύθυνε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.



Νίκος Παππάς: «Μαύρο» στο Mega στις 20 Σεπτεμβρίου

Με πανηγυρισμούς αλλά και αιχμές κατά μελών της κυβερνητικής πλειοψηφίας υποδέχθηκε ο κ. Νίκος Παππάς την απόφαση του ΕΣΡ για την ανακήρυξη των πέντε οριστικών αδειούχων τηλεοπτικών καναλιών.