Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τηλεδιάσκεψη



Έρχονται νέα μέτρα για τον κορονοϊό

Σχεδόν βέβαια, ενόψει και του Δεκαπενταύγουστου, θεωρούνται τα επιπλέον μέτρα για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού, και με δεδομένο ότι τα νέα κρούσματα που καταγράφονται καθημερινά παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.



COVID-19: Κρίσιμο το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Κρίσιμο θεωρείται το τριήμερο του 15 Αυγούστου για την διασπορά του κορωνοϊού στη χώρα μας όπως ανέφερε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αξιολόγηση της κατάστασης της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα.



Ακυρώθηκε η σημερινή τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group - Πότε αποφασίζουν για τη δόση

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group και η συζήτηση παραπέμπεται για το Euro Working Group που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου στη Σλοβενία. 

 

Η κυβέρνηση φέρεται να επιδιώκει μία ενδιάμεση συμφωνία που δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα για το χρέος παρά μόνο έγκριση της δόσης των 9,5 δισ. ευρώ .



Από τα Σκόπια θα λάβει μέρος στην τηλεδιάσκεψη ο Τόμσεν

Από το Holiday Inn των Σκοπίων αναμένεται να συμμετάσχει στην αποψινή κρίσιμη τηλεδιάσκεψη των υπουργών της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς, ο Επικεφαλής Ευρώπης του ΔΝΤ κ. Πόουλ Τόμσεν. 



Νέα τηλεδιάσκεψη με τους δανειστές

Σε εξέλιξη είναι νέα τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον υπουργό οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και τους εκπροσώπους των Θεσμών.



Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη κυβέρνησης - δανειστών με φόντο το εργασιακό

Κρίσιμη η τηλεδιάσκεψη που έχει ξεκινήσει, από το μεσημέρι, το διαπραγματευτικό κλιμάκιο της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των Θεσμών ενόψει του Eurogroup, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο θα συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομίας για τραπεζικά θέματα και ο υπουργός Ενέργειας.