Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

τικτοκ



TikTok Notes: Αυτή είναι η νέα εφαρμογή που θέλει να ανταγωνιστεί το Instagram

Η TikTok εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι έκανε διαθέσιμη την εφαρμογή που θέλει να ανταγωνιστεί το Instagram της Meta σε επιλεγμένους χρήστες «για λήψη και περιορισμένες δοκιμές στην Αυστραλία και τον Καναδά». 



Ένα ακόμη βήμα από τις ΗΠΑ προς την απαγόρευση του TikTok

Οι ΗΠΑ έκαναν χθες, Τετάρτη, ένα ακόμη βήμα προς την απαγόρευση του TikTok, μετά την υιοθέτηση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων νομοσχεδίου που ζητεί από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να διακόψει τους δεσμούς του με την Κίνα.



Οι ΗΠΑ «θα πυροβολήσουν τα πόδια τους», αν απαγορεύσουν το TikTok, εκτίμησε η Κίνα

Οι ΗΠΑ «θα πυροβολήσουν τα πόδια τους», αν απαγορεύσουν το TikTok, εκτίμησε σήμερα η Κίνα, την ώρα που η Βουλή των Αντιπροσώπων εξετάζει νομοσχέδιο που αφορά το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.



Ρεπουμπλικάνοι ζήτησαν από τον Μπάιντεν να διαγράψει τον λογαριασμό του στο TikTok

Ομάδα 18 ρεπουμπλικάνων κοινοβουλευτικών ζήτησαν από τον αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, να διαγράψει τον λογαριασμό του στο TikTok, επικαλούμενοι ανησυχίες για την εθνική ασφάλεια.



Η Ευρωπαϊκή Ένωση άνοιξε «επίσημη έρευνα» σε βάρος του TikTok

Οι Βρυξέλλες ανακοίνωσαν σήμερα πως θα προχωρήσουν σε έρευνα με στόχο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok για παραλείψεις σε ό,τι αφορά την προστασία των ανηλίκων, πρόκειται για τη δεύτερη διαδικασία αυτού του τύπου στο πλαίσιο των νέων ευρωπαϊκών κανονισμών, έπειτα από εκείνη για την πλατφόρμα X που άνοιξε το Δεκέμβριο.