Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

θρακομακεδονες



Ανατίναξαν ΑΤΜ στους Θρακομακεδόνες

Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν στις 04:50, πιθανότατα με διοχέτευση αερίου, ΑΤΜ που βρίσκεται σε κιόσκι στην πλατεία Αριστοτέλους, στους Θρακομακεδόνες.

Έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό από την αστυνομία εάν οι δράστες μπόρεσαν να αφαιρέσουν τις κασετίνες με τα χρήματα, μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές



Στη ΓΑΔΑ δύο ύποπτοι για τη δολοφονία 65χρονου στους Θρακομακεδόνες

Ως ύποπτοι για τη δολοφονία 65χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός εντός της κατοικίας του, στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ δύο άτομα.

Ο θάνατος του 65χρονου, ο οποίος χρονικά τοποθετείται στις 21 Αυγούστου, οφείλεται σε στραγγαλισμό, πιθανότατα με τη χρήση ζώνης, η οποία βρέθηκε δίπλα στη σορό του.



Σύλληψη 2 αλλοδαπών για τη δολοφονία του 65χρονου στους Θρακομακεδόνες

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται οι δράστες της δολοφονίας του 65χρονου στους Θρακομακεδόνες.



Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στους Θρακομακεδόνες

Ένας 65χρονος ημεδαπός βρέθηκε νεκρός, αργά το απόγευμα της Τρίτης, σε διαμέρισμα στην περιοχή των Θρακομακεδόνων.



Θρακομακεδόνες: Έπασχε από κατάθλιψη ο 79χρονος συζυγοκτόνος

Προθεσμία για την Πέμπτη πήρε ο 79χρονος συζυγοκτόνος που το πρωί της Δευτέρας σκότωσε εν ψυχρώ με έναν μπαλτά την 72χρονη σύζυγό του, στο σπίτι τους στους Θρακομακεδόνες.



Αγριο έγκλημα στους Θρακομακεδόνες: Ηλικιωμένος ομολόγησε ότι σκότωσε με μπαλτά τη γυναίκα του

Αγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στους Θρακομακεδόνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 08:30 το πρωί, ένας 79χρνος άντρας σκότωσε με μπαλτά την 72χρονη σύζυγό του.

Το ζευγάρι που ζούσε στην οδό Αμύντα, λογομάχησε και ο άνδρας άρπαξε ένα μπαλτά και άρχισε να χτυπάει τη σύζυγό του στο κεφάλι.