Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

Θεσσαλονίκης



Στις φλόγες τρία φορτηγά στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Τρία φορτηγά τυλίχθηκαν στις φλόγες έξω από το γήπεδο των Διαβατών στις 01:20 μετά τα μεσάνυχτα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε αρχικά σε ΙΧ φορτηγό ψυγείο προκαλώντας ζημιές στο δεξί εξωτερικό μέρος της καμπίνας και επεκτάθηκε σε δύο φορτηγά, που ήταν σταθμευμένα στην ίδια περιοχή, καθώς και σε ξερά χόρτα.



"Καλλιτεχνική δημιουργία" τα γράφιτι στο μετρό Θεσσαλονίκης για τον Σπίρτζη

Με ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο Χρήστος Σπίρτζης τους βανδαλισμούς σε συρμούς του μετρό Θεσσαλονίκης, λίγες ημέρες μετά την άφιξή τους στο αμαξοστάσιο, αφού ανέφερε ότι είναι… απάντηση στους επικριτές του, ενώ τόνισε ότι το γκράφιτι αποτελεί έκφραση καλλιτεχνικής δημιουργίας.



Θεσσαλονίκη: Τέσσερις προσαγωγές πριν την ομιλία Τσίπρα

Στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων προχώρησαν το απόγευμα αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον χώρο όπου σε λίγη ώρα θα μιλήσει ο πρωθυπουργός.
Θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τη Συμφωνία των Πρεσπών κοντά στην Α’ Προβλήτα του Λιμανιού, όπου σε λίγη ώρα αναμένεται να μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών.



Συνελήφθη υπάλληλος φυλακών με κάνναβη

Στην «τσιμπίδα» των αρχών πιάστηκε υπάλληλος του Καταστήματος Κράτησης Θεσσαλονίκης για εισαγωγή ναρκωτικών στη φυλακή.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης η σύλληψη έγινε μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών και αντίστοιχη παρακολούθηση.



Άγνωστοι έβαλαν σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Μια μπλε σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας ανήρτησαν άγνωστοι στους ιστούς του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Το πότε τοποθετήθηκε δεν είναι γνωστό, ωστόσο εκτιμάται ότι οι άγνωστοι την τοποθέτησαν κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία, την περασμένη Παρασκευή.



ΣΟΚ! Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Τέλος στη ζωή του έδωσε σήμερα το πρωί ένας άνδρας έξω  από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης
Συγκεκριμένα, γύρω στις 10 το πρωί ο 37χρονος άνδρας Ρουμανικής καταγωγής βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο σε υπαίθριο χώρο πίσω από τα δικαστήρια, πλησίον των αρχαίων.