Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Θεσσαλονικείς



Οι Θεσσαλονικείς αναμένουν την Αγία Ζώνη στον Εύοσμο

Στην περιοχή του Ευόσμου αυτή την ώρα πλήθος πιστών αναμένει το Θεομητορικό κειμήλιο, την τιμία Ζώνη της Παναγίας για να προσκυνήσουν και να πάρουν ευλογία.

Με πομπή από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Μητρόπολης Νεαπόλεως, λιτάνευσαν την εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας για την συνάντησή της με την Τιμία Ζώνη.



Ξανά στους δρόμους οι Θεσσαλονικείς σήμερα το απόγευμα για τη Μακεδονία

Νέο συλλαλητήριο θα λάβει χώρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη κατά της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας. Σύμφωνα με τους διοργανωτές το ραντεβού θα δοθεί στις 19:00 το απόγευμα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.



Έκκληση στους Θεσσαλονικείς να μη κατεβάζουν σκουπίδια στους κάδους

Έκκληση στους δημότες να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους κάδους απευθύνει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις τριήμερες κινητοποιήσεις στις οποίες προχωρούν από σήμερα οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των ΟΤΑ.



«Πόρτα» οι Θεσσαλονικείς σε Τσίπρα: Άχρηστο το γραφείο του για το 83%

Χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα μετά τη δημιουργία του πρωθυπουργικού γραφείου φαίνεται ότι υποδέχονται οι θεσσαλονικείς τον Αλέξη Τσίπρα.



Να σπάσουν τα φέρετρα ζητά από τους Θεσσαλονικείς η Γιόκο Όνο

Θα καταστραφούν δεκάδες φέρετρα που συμβολίζουν το θάνατο ενώ θα διατηρηθούν δεκάδες ελιές, που τις τελευταίες εβδομάδες είχαν «φυτευτεί» μέσα σε αυτά.



Οι 2 Θεσσαλονικείς που διαφημίζουν την Ελλάδα στο Μάντσεστερ

Δύο Έλληνες από την Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Σταμάτης και ο Νίκος Κοσμάς, ταξίδεψαν τον περασμένο μήνα μέχρι το μακρινό Μάνστεστερ προκειμένου να συμμετάσχουν στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazaar αγροτικών προϊόντων, που ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου.