Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

θέσεις εργασίας



ΟΑΕΔ : Νέα προγράμματα για πάνω από 40.000 θέσεις εργασίας

Έμφαση στη δημιουργία θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα δίνει η διοίκηση του ΟΑΕΔ. Ο νέος διοικητής Σπύρος Πρωτοψάλτης μιλώντας στο Star αναφέρθηκε σε όλα τα νέα προγράμματα που έρχονται για πρόσληψη ανέργων, αλλά και για παροχή βοήθειας σε νέους ώστε να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.



Γιάννης Βρούτσης: Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 35.000 ανέργους

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε τον σχεδιασμό ενός νέου προγράμματος εργασίας για χιλιάδες άνεργους.

Πρόκειται για ένα νέο αναμορφωμένο κύκλο προγράμματος απασχόλησης κοινωφελούς χαρακτήρα σε όλους τους δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας.



20εκατ. θέσεις εργασίας για... ρομπότ - Θα έχουν πάρει τις θέσεις εργαζομένων μέχρι το 2030

Τα ρομπότ μπορεί να αντικαταστήσουν 20 εκατομμύρια εργαζόμενους στη βιομηχανία μέχρι το 2030 παγκοσμίως αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις κοινωνικές και γεωγραφικές ανισότητες.

 

Παράλληλα αποτελούν παράγοντες οικονομικής ανάπτυξης, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα.

 



Εργασία: 72 προσλήψεις για οκτώ μήνες στο μουσείο της Ακρόπολης

Με 72 νέους υπαλλήλους θα ενισχυθεί το Μουσείο της Ακρόπολης προκειμένου να καλύψει τις εποχικές ανάγκες του που αυξάνονται λόγω της θερινής τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, θα απασχοληθούν 72 άτομα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως Προσωπικό Ασφαλείας. Το νέο προσωπικό που θα επιλεγεί θα εργαστεί για διάστημα οκτώ μηνών.

 

ΟΑΕΔ: Τέσσερα νέα προγράμματα για 21.500 ανέργους

Τέσσερα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ για συνολικά 21.500 ανέργους πρόκειται να προκηρυχθούν μέχρι το τέλος του έτους. Σημειώνεται πως τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι μεταξύ των 11 προγραμμάτων που ανακοίνωσε προ ημερών η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου πως θα προκηρυχθούν μέχρι τον Μάρτιο του 2019.