Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

θερμη



Πανηγυρική υποδοχή για τον Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Την πλατεία Επταλόφου στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε μετά τον Δενδροπόταμο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.



Φωτιά σε κατοικία στη Θέρμη και σε δυο Ι.Χ αυτοκίνητα στο Κορδελιό

Υλικές ζημιές σε διπλοκατοικία που βρίσκεται στην περιοχή Aγιος Αντώνιος στη Θέρμη, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν πυροσβεστικές δυνάμεις που ερευνούν και τα αίτιά της.



Θερμή υποδοχή του Πατριάρχη Βουλγαρίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

 Αδελφική επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή, 7 Ιανουαρίου, ο Πατριάρχης Βουλγαρίας Νεόφυτος.

 



Θεσσαλονίκη: Διακοπή ρεύματος στη Θέρμη λόγω βλάβης σε υποσταθμό

Xωρίς ρεύμα έχουν μείνει από την 18:30 νοικοκυριά στη Θέρμη και στο Τριάδι λόγω βλάβης που σημειώθηκε σε κεντρικό υποσταθμό της ΔΕΗ λόγω τροχαίου.

Από την βλάβη σημειώνεται διακοπή ρεύματος και αυξομειώσεις τάσης σε αρκετά νοικοκυριά.



Θερμή υποδοχή για τον Κώστα Καραμανλή σε εκδήλωση στο Βελλίδειο παρουσία πληθώρας στελεχών της ΝΔ

Η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση της έκδοσης για την πολιτική οικονομία της Ελλάδας την περίοδο 2000-2015, την οποία επιμελήθηκαν οι καθηγητές Παντελής Σκλιάς και Σπύρος Ρουκανάς, που έγινε στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης της ΔΕΘ με διοργανωτή το Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου.



Θερμή υποδοχή Οικουμενικού Πατριάρχη από τον Έλληνα Πρέσβη στο Κάιρο

Με λόγια άπλετου σεβασμού προς τον πρώτο τη τάξει της Ορθοδοξίας, υποδέχτηκε ο Έλληνας Πρέσβης κ. Μιχαήλ Χρήστος Διάμεσης, στην πρεσβευτική κατοικία στο Ζαμάλεκ στο Κάιρο, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, από οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αίγυπτο, προσκεκλημένος του Πανεπιστημίου Ελ Άζχαρ, για να μιλήσει στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη.