Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 -

ΘερμαικόςΘεσσαλονίκη: Πέταξαν στον Θερμαϊκό πάνω από 40 ηλεκτρικά πατίνια!

Περισσότερα από σαράντα ηλεκτρικά πατίνια, τα οποία πέταξαν ασυνείδητοι στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, θα κληθούν να... ψαρέψουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι υπηρεσίες του τμήματος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης.Θεσσαλονίκη: Γέμισε μπύρες ο περιφερειακός!

Εκατοντάδες μπύρες έπεσαν στο οδόστρωμα και έγιναν θρύψαλα όταν το φορτηγό που τις μετέφερε μπήκε στη στροφή με μεγάλη ταχύτητα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Τριανδρίας.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως σταθμός της Τροχαίας για να διευκολύνει τη διέλευση των οχημάτων, μέχρι να ολοκληρωθεί η αποκάθαρση του δρόμου.Γέμισε νεκρούς αρουραίους ο Θερμαϊκός

Με δεκάδες νεκρούς αρουραίους «γέμισε» ο Θερμαϊκός Κόλπος, στα νερά του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.
 


Κύπριοι θέλουν να καθαρίσουν τον Θερμαϊκό

Αν και είναι ένα από τα σημαντικότερα στολίδια της Θεσσαλονίκης, ο Θερμαϊκός κόλπος είναι υποβαθμισμένος εξαιτίας της ρύπανσης, που προκαλείται από λύματα, χημικά και απόβλητα. Αποτέλεσμα της υποβάθμισης του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι και η ερυθρά παλίρροια που παρουσιάζεται συχνά πλέον στα νερά της Θεσσαλονίκης και συνοδεύεται από έντονη δυσοσμία.

 

64χρονος έπεσε στον Θερμαϊκό

Για πτώση ατόμου στη θαλάσσια περιοχή της Θεσσαλονίκης, επί της συμβολής των οδών Μ.Αλεξάνδρου και Γ.Παπανδρέου, ενημερώθηκε χθες βράδυ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπιστώνοντας πως επρόκειτο για 64χρονο άνδρα, ο οποίος είχε εξέλθει με τη συνδρομή περαστικού.