Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 -

θεοδωροπουλοςSurvivor: Πρώην παίκτης αδειάζει την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ

Κατά της παραγωγής του Survivor, αλλά και του ΣΚΑΙ μίλησε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο “Omikron” και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Ωστόσο, αισθάνεσαι εκτεθειμένος απέναντι στον κόσμο, δεδομένου ότι δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε πράγματα που είδαμε, αλλά και σε αυτά που δεν είδαμε για εσένα;«Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη από τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου στην Επίδαυρο

Οι Θεσμοφοριάζουσες παρουσιάστηκαν το 411 π.Χ., πιθανότατα στα Μεγάλα Διονύσια. Ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του Αριστοφάνη, στο οποίο βασικός πρωταγωνιστής είναι ο αρχαίος τραγικός Ευριπίδης. Ο Αριστοφάνης χτίζει ολόκληρη την πλοκή του έργου γύρω από την γνωστή αντιπάθεια του τραγικού για τις γυναίκες, δημιουργώντας κωμικές καταστάσεις και μπερδέματα.Χρήστος Θεοδωρόπουλος: "Στη ΝΔ πιστεύουμε πολύ στη δημιουργικότητα των νέων"

Νέος, μορφωμένος, πολυσχιδής προσωπικότητα εν γένει, ο δικηγόρος Χρήστος Θεοδωρόπουλος, ανοίγει τα χαρτιά του και σχολιάζει τόσο τη δικηγορική πραγματικότητα όσο και τη δραστηριοποίηση τού στους κόλπους της ΝΔ.

 

της Μαρίας-Αρετής Ζιαζιά