Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ



Θεοδωρικάκος: 1.500 προσπάθησαν να περάσουν χθες από τον Έβρο - Οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας

Οργανωμένο σχέδιο προώθησης μεταναστών στα ελληνικά σύνορα από την πλευρά της Τουρκίας κατήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».



Θεοδωρικάκος: «Σεβασμός στην Ελληνική Αστυνομία- Ο ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει τις συκοφαντικές επιθέσεις»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media αναφέρεται στη διάσωση από την Ελληνική Αστυνομία 38 παράτυπων μεταναστών στον Έβρο.
Χαρακτηριστικά ο Υπουργός έγραψε:



Θεοδωρικάκος για τη δολοφονία του 19χρονου: Θα έχουμε σοβαρότατες εξελίξεις

Υπαινιγμούς για ραγδαίες εξελίξεις, ακόμα και εντός της ημέρας, όσον αφορά τη σύλληψη όλων των συνεργών στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη άφησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος μέσω του ΣΚΑΪ 100,3.
«Κάθε ώρα που περνάει με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, θα έχουμε σοβαρότατες εξελίξεις, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ακόμα περισσότερα δεδομένα» υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 



Θεοδωρικάκος: « Καμία μορφή βίας δεν γίνεται ανεκτή»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media τοποθετήθηκε για τις επιθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Καμία μορφή βίας δεν γίνεται ανεκτή. Το κράτος δικαίου προστατεύει όλους τους πολίτες. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει τη δουλειά της».



Θεοδωρικάκος: « Η Αστυνομία με σοβαρότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση της 24χρονης- Η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ-1 « Καλημέρα Ελλάδα».
Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, αναφέρθηκε και στην υπόθεση της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε στην Αστυνομία τον ομαδικό βιασμό της.



Θεοδωρικάκος: «Η Κυβέρνηση έλυσε ένα πάγιο αίτημα των Αστυνομικών»

Υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θοδωρή Σκυλλακάκη και τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου, παρουσία του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ), το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά το νέο βαθμολόγιο των Αστυνομικών.