Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ



Θεμιστοκλέους: Η πλειοψηφία των νοσοκομείων θέλει να συμμετάσχει στα απογευματινά χειρουργεία

Για τα απογευματινά χειρουργεία μίλησε το πρωί της Τρίτης 19/3 ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε όλο και περισσότερα νοσοκομείο εισέρχονται στον θεσμό.



Θεμιστοκλέους: Προς άνοιγμα για όλους της πλατφόρμας για την τρίτη δόση στους 4 μήνες

Το απόγευμα θα γίνουν οι ανακοινώσεις που θα αφορούν την τρίτη δόση, αφού προηγηθεί η συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους. Ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι το πιθανότερο είναι να ανοίξει για όλους η τρίτη δόση στους τέσσερις μήνες.



Θεμιστοκλέους: Το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν λήγει με την παρέλευση 6μήνου

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν λήγει με την παρέλευση εξαμήνου διευκρίνισε μέσω του ΣΚΑΪ 100.3 ο Γενικός Γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας Μάριος Θεμιστιστοκλέους και πρόσθεσε ότι η τρίτη δόση εμβολιασμού έχει επιστημονική ουσία  και όχι διοικητική.



Θεμιστοκλέους: Ξεκινούν οι εμβολιασμοί από ιδιώτες γιατρούς

Τις επόμενες μέρες ιδιώτες γιατροί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού εμβολιασμού στους ασθενείς τους αλλά και να προμηθευτούν εμβόλια ώστε να προχωρούν εμβολιασμούς στα ιατρεία τους, τόνισε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο ΓΓ πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας Μάριος Θεμοστοκλέους.
Σημείωσε ότι μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα συμμετέχουν χίλιοι γιατροί. 



Θεμιστοκλέους: Εντός του Ιουνίου θα αρχίσει ο εμβολιασμός κατ' οίκον

«Είμαστε κοντά στο να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις για τους εμβολιασμούς κατ' οίκον και ευελπιστούμε να αρχίσουν εντός Ιουνίου» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100.3 ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.