Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

θειος



Εκτός ελέγχου οικογενειακός καβγάς στην Κρήτη

Ενας καβγάς για προσωπικές διαφορές, ανάμεσα σε θείο και ανιψιό, εξελίχθηκε σε... θερμό επεισόδιο.

Οι δύο τους καβγάδισαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής σε χωριό του δήμου Γόρτυνας, στο Ηράκλειο. Στη συνέχεια, ο 20χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά ο 48χρονος δεν είχε ηρεμήσει ακόμη.



O "Θείος Βάνιας" του Γιώργου Κιμούλη στο ΔΘΠ

Με το αριστούργημα του Αντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ «Θείος Βάνιας», σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος ερμηνεύει και τον ομώνυμο ρόλο, εγκαινιάζει τη θεατρική περίοδο 2018-2019 το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το έργο παρουσιάζεται στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στις 22 Νοεμβρίου και για λίγες παραστάσεις.



Το συγκινητικό γράμμα 7χρονης στο θείο της που κάηκε το σπίτι του

Ένα συγκινητικό μήνυμα που προέρχεται από μια 7χρονη μας υπενθυμίζει πως όλα φτιάχνονται και πως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό σε αυτή τη ζωή, από την ίδια τη ζωή!

Έγραψε λοιπόν στο Twitter ο θείος της 7χρονης, Σωτήρης:

#Πυρκαγια Κάηκε το σπίτι μας στην Κινετα…Και η 7χρονη ανιψιά μου βρίσκει τις λύσεις ρε φίλε….



Ένοχος για ενδοοικογενειακή βία ο θείος της Κέιτ Μίντλετον

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, της δούκισσας του Κέιμπριτζ και συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, παραδέχθηκε την Τρίτη ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου την ενοχή του, ότι χτύπησε τη σύζυγό του μια νύχτα, όταν επέστρεφαν από φιλανθρωπική εκδήλωση.



Βύρωνας: Μείωση ποινής για τον θείο του βρέφους που έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας

Στα... μαλακά έπεσε ο θείος του 4 μηνών βρέφους που τον Μάρτιο του 2015 έκανε “βουτιά” από μπαλκόνι 4ου ορόφου στον Βύρωνα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας έκρινε με επιείκεια τον 28χρονο ο οποίος αμέσως μετά το περιστατικό έπεσε κι αυτός στο κενό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.



Ανατροπή στην υπόθεση της 10χρονης που γέννησε έπειτα από βιασμό από τον θείο της

Η αστυνομία στην Ινδία άνοιξε εκ νέου την υπόθεση του 10χρονου κοριτσιού που γέννησε μωρό, πατέρας του οποίου θεωρούνταν μέχρι σήμερα ο θείος της.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως το δείγμα DNA του μωρού δεν ταιριάζει με αυτό του θείου της 10χρονης, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό.