Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Θεανώ Φωτίου



Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την αναδοχή και την υιοθεσία

Την έναρξη της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την αναδοχή και την υιοθεσία, ανακοίνωσαν η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησαν στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα». «Σήμερα ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα αναδοχής και υιοθεσίας.



Θ. Φωτίου: Εντός εβδομάδος διαθέσιμη η πλατφόρμα για το επίδομα ενοικίου

«Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, θα ανακοινωθεί το πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα των αιτήσεων για το επίδομα ενοικίου», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, σημειώνοντας πως θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών ή ημερών.



Επιχορήγηση 900.000 ευρώ στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

Την επιχορήγηση για το οικονομικό έτος 2018 του φορέα «Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία» (ΕΣΑμεΑ) με το ποσό των 900.000 ευρώ μέσω χορήγησης ειδικής έγκρισης, προβλέπει απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου, η οποία δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια».



Κοινωνικό Μέρισμα: Παράταση στις αιτήσεις

Παράταση στις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα προανήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου - Ωστόσο σήμερα η εφαρμογή δεν δέχεται νέες αιτήσεις - Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία έληξε στις 12/12/2017



Θεανώ Φωτίου: Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα

Το κοινωνικό μέρισμα είναι υποχρέωση της κυβέρνησης και δεν είναι δωράκι και μποναμάς υποστήριξε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

Σύμφωνα με την κ. Φωτίου "η ανάπτυξη αυξήθηκε μέσα στο 2017 και αυτά που εξοικονομήθηκαν είναι κομμάτι της ανάπτυξης".



Συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή από παραπληγικούς - ΦΩΤΟ

Συμβολική διαμαρτυρία στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή πραγματοποίησαν για λίγες ώρες, εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, αρνούμενοι να αποχωρήσουν, μέχρι να συναντηθούν με την αρμόδια αναπληρώτρια Υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.