Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ΘΑΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ



Το θαύμα που βίωσε πιλότος της πολεμικής αεροπορίας

Το θαύμα που βίωσε πιλότος της πολεμικής αεροπορίας που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε με το αλεξίπτωτο του σε πλαγιά του Ταΰγετου σε βράχο με 90km.

Η Παναγία με πήρε αγκαλιά σαν βρέφος. Μου είπε η Μητέρα σου είμαι εγώ,θα σε επαναφέρω στον χοντροκομμένο αυτό κόσμο για να μάθεις να αγαπάς χωρίς όρους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Star "ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ":



Συγκλονιστικό θαύμα της Παναγίας παραμονή Ευαγγελισμού – Το καντήλι και η χήρα με τα πέντε παιδιά

Ήταν παραμονή του Ευαγγελισμού, 24 Μαρτίου του 1942, και ήμασταν στη Δράμα, στην ιδιαιτέρα μου πατρίδα. Η ξένη κατοχή ήταν βουλγάρικη. Οι στερήσεις, οι αρρώστιες και η πείνα είχαν πάρει τρομακτικές διαστάσεις και ο θάνατος θέριζε κάθε μέρα μικρούς και μεγάλους και ιδιαιτέρως τα παιδιά.



Πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας συγκλονίζει: Ήμουν παράλυτος - Με έσωσε η Παναγία

Ένα συγκλονιστικό θαύμα στη ζωή του πιλότου της πολεμικής αεροπορίας απόστρατου Γιώργου Ζαχαριά, το οποίο αποκαλύπτει ο ίδιος και στο οποίο έγιναν μάρτυρες πλήθος κατοίκων της περιοχής της Καλαμάτας, όταν γκρεμίστηκε με το αλεξίπτωτό του στο βουνό του Ταϋγέτου και ο θάνατος θεωρούνταν δεδομένος.



Θαυμαστό περιστατικό: Η Παναγία ανάμεσα σε χιλιάδες πουλάκια!

Η Παναγία ανάμεσα σε χιλιάδες πουλάκια, ένα θαυμαστό περιστατικό από το βιβλίο: «Ιστορία και Θεομητορικά θαύματα της Παναγίας Βαρνάκοβας».



Το μεγαλύτερο Θαύμα της Παναγίας που έγινε ποτέ

Τον Δεκέμβριο του 2004 βγήκε στα μέσα ενημέρωσης ένας μουσουλμάνος Σαουδάραβας και διηγήθηκε ένα ζωντανό συγκλονιστικό γεγονός που έζησε και που άλλαξε όλη του τη ζωή.