Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Θανος



Νέα τροπή στις έρευνες για την εξαφάνιση του 32χρονου Θάνου

Σε μια τεράστια αλλά και δύσβατη έκταση συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για 32χρονο Θάνο Ακριβό από τη Ναύπακτο που εξαφανίστηκε.



Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Θάνο Μικρούτσικο

Ο δημοφιλής συνθέτης δίνει τη δική του μάχη στο Λονδίνο όπου βρίσκεται για να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο Θάνος Μικρούτσικος βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα εκεί υποβλήθηκε σε ιδιαίτερα λεπτή χειρουργική επέμβαση.



Θάνος Πλεύρης στο ΌΛΑ: Όταν μπήκα στο χειρουργείο είχα 20% πιθανότητα να μην ζήσω (Βίντεο)

Για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή του μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα ο Θανάσης Πλεύρης.



Συγκλονίζει ο Θάνος Πλεύρης: Δεν ήθελα να πεθάνω πριν δω τα παιδιά μου

Για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, φθάνοντας μία ανάσα από το θάνατο, μίλησε για πρώτη φορά ο Θάνος Πλεύρης.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ για μία ακόμη φορά τόνισε πως δεν εύχεται τέτοια ταλαιπωρία και αγωνία ούτε στον εχθρό του και εκφράζει την αφοπλιστική απορία για το «πως κάποιος μπορεί να εύχεται τον θάνατό σου».



Θάνος Πλεύρης: Κρίσιμη η κατάσταση του. Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Για τρίτο 24ωρο η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή Θάνου Πλεύρη παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη από το πρωί της περασμένης Κυριακής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών όπου εισήχθη «με εικόνα σήψης» σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.