Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Θανατηφόρο τροχαίο



Τραγωδία στη Σαρωνίδα: Νεκρός άνδρας που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε κολόνα

Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στη Σαρωνίδα. Το τραγικό συμβάν έγινε στην περιοχή Μαύρο Λιθάρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε κολόνα και στη συνέχεια σε ένα περίπτερο.



Τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Αλίμου – Θύμα 14χρονο αγόρι

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ο 14χρονος Αλέξανδρος επέστρεφε στο σπίτι του από την προπόνηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου. Ήταν αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη λεωφόρο Αλίμου, τον παρέσυρε ένα αυτοκίνητο, μάρκας Hyundai.

 

Βουτιά θανάτου για ζευγάρι σε γκρεμό. Νεαρός έχασε τη ζωή του

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο δρόμο λίγο μετά το ξενοδοχείο Messinian Bay στη Μικρή Μαντίνεια.



Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη - Νεκρή μια 49χρονη

Μια 49χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα, ανήμερα Χριστουγέννων, όταν το φορτηγό, στο οποίο επέβαινε και το οποίο οδηγούσε ένας 50χρονος,



Φρικτός θάνατος 42χρονης στην Κορινθία

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/12/2017) στην Εθνική Οδό Αρχαίων Κλεωνών – Αγ. Βασιλείου.

Ήταν λίγο πριν από τις 13:00 το μεσημέρι όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονη συγκρούστηκε με φορτηγό που οδηγούσε 28χρονος.

Από τη σύγκρουση η 42χρονη βρήκε τραγικό θάνατο.