Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Θανάσης Βέγγος



Ο απαράβατος όρος που έθετε πάντα στο συμβόλαιό του ο Θανάσης Βέγγος

Ο Θανάσης Βέγγος είναι γνωστό πως σε όλες τις ταινίες που γύρισε κατά την διάρκεια της καριέρας του (και αυτές ήταν πάρα πολλές) έκανε σχεδόν τα πάντα μόνος του.



Θανάσης Βέγγος: 10 χρόνια χωρίς τον «καλό μας άνθρωπο»

Ο Θανάσης Βέγγος, ο λαϊκός ήρωας που απέδωσε με την μεγαλύτερη ευκρίνεια τον “φουκαρά” Έλληνα, τον “πολυτεχνίτη και ερημοσπίτη”, τον γκαφατζή, τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές και της “καρπαζιάς”, που εξέπεμπε την καλοσύνη, ένα κράμα των κορυφαίων κωμικών παγκοσμίως, έχει μείνει ως “ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ”.



Όταν ο Θ.Βέγγος έφαγε έξι μακαρονάδες σε διαφήμιση

Εκπληκτικό βίντεο με τον αείμνηστο Θ.Βέγγο όταν τον είχαν βάλει να γυρίσει διαφημιστικό για μακαρονάδες.

Στην ταινία ο Θανάσης της καρδιάς μας έφαγε έξι μακαρονάδες το διαφημιστικό δεν πέτυχε ποτέ και στο τέλος κατέληξε με πλύση στομάχου στο νοσοκομείο, απλά ξεκαρδιστικό.



Δείτε το υπέροχο γκράφιτι με τον Θανάση Βέγγο που συγκινεί

Η 10η και προτελευταία τοιχογραφία του φετινού ArtWalk 3 ολοκληρώθηκε.

Όπως μπορεί κανείς να δει στην παρακάτω φωτογραφία, το γκράφιτι κάνει ιδιαίτερη μνεία στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό Θανάση Βέγγο, σχεδόν επτά χρόνια μετά τον θάνατο του.



Καλέ μας άνθρωπε: Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Βέγγος!

Ένας από τους πιο δημοφιλείς κωμικούς του ελληνικού κινηματογράφου. Ταυτίστηκε με την εικόνα του αεικίνητου ανθρώπου («τρέχω σαν τον Βέγγο»), ενώ η ατάκα του «καλέ μου άνθρωπε!» τον χαρακτήρισε προσωπικά, καθώς ξεχώρισε για το ήθος και τη σεμνότητά του.



3 Μαϊου 2011: Πέντε χρόνια χωρίς τον Θανάση Βέγγο (Βίντεο)

Ένας από τους πιο δημοφιλείς κωμικούς του ελληνικού κινηματογράφου, ο Θανάσης Βέγγος, έφυγε σαν σήμερα, στις 3 Μαΐου του 2011.

Ταυτίστηκε με την εικόνα του αεικίνητου ανθρώπου («τρέχω σαν τον Βέγγο»), ενώ η ατάκα του «καλέ μου άνθρωπε!» τον χαρακτήρισε προσωπικά, καθώς ξεχώρισε για το ήθος και τη σεμνότητά του.