Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

τελικός κυπέλλου



Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός κυπέλλου χωρίς την παρουσία φιλάθλων – «Αν αλλάξουν οι προϋποθέσεις θα το δούμε»

Σύσκεψη έγινε σήμερα στην ΕΠΟ για την έδρα του τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, παρουσία του Αχιλλέα Μπέου. Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε ο αγώνας να γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ενώ έχουν προκύψει ερωτηματικά για την παρουσία κόσμου εξαιτίας των βελτιωτικών έργων που πρέπει να γίνουν.



Στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Η απόφαση πάρθηκε από την Ομοσπονδία, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής τη Δευτέρα 27/7 έπειτα από ψηφοφορία και υπέρ της 30ής Αυγούστου ψήφισαν 12 μέλη της ΕΠΟ.

Είχε προηγηθεί η αναβολή του τελικού, μετά την άρνηση της Αστυνομίας για διεξαγωγή του αγώνα στις 26 Ιουλίου, όχι μόνο στο γήπεδο της Ριζούπολης, αλλά σε οποιοδήποτε γήπεδο της Αττικής.



Έξαλλος ο Χιμένεθ

Με τη διαιτησία τα έβαλε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα περισσότερα λάθη τα έκαναν οι διαιτητές και παράλληλα τόνισε ότι δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του.



Μελισσανίδης: Στημένος ο επόπτης!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν εξοργισμένος με την απόφαση του επόπτη, Γιώργου Καλφόγλου, να μην σηκώσει το σημαιάκι του στη φάση του 81ου λεπτού, στην οποία ο Πέδρο Ενρίκε σκόραρε το γκολ που έκρινε τον τελικό και χάρισε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ!



Γέμισε ο Λευκός Πύργος οπαδούς του ΠΑΟΚ(φώτο)

Βγήκαν στους δρόμους οι φίλοι του ΠΑΟΚ για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Με το που ολοκληρώθηκε ο τελικός στο Πανθεσσαλικό, χιλιάδες οπαδοί του δικεφάλου του βορρά άρχισαν να συγκεντρώνονται στον Λευκό Πύργο, φωνάζοντας συνθήματα για την επιτυχία της ομάδας του. 



Τελικός κυπέλλου: Σάλος από την παραδοχή του επόπτη

Την παραίτησή του αναμένεται να κάνει γνωστή ο β’ βοηθός του τελικού Κυπέλλου, Γιώργος Καλφόγλου. Όπως έγινε γνωστό από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ο επόπτης τους ζήτησε συγνώμη μετά το τέλος του αγώνα και τους είπε πως θα δηλώσει την παραίτησή του!