Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

τελικό



Ντιμιτρόφ: Στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις

Την πεποίθηση ότι υπάρχει «ισχυρή αποφασιστικότητα» τόσο από τα Σκόπια όσο και από την Αθήνα, για επίτευξη συμφωνίας στο ζήτημα της ονομασίας εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νικόλα Ντιμιτρόφ, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πολιτικών Μελετών (European Policy Center - EPC) στις Βρυξέλλες.



Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2 ΤΕΛΙΚΟ

Κυπελλούχος Ελλάδας για τη σεζόν 2017-2018 αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ - Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε την ΑΕΚ με 2-0 στον τελικό του ΟΑΚΑ - Βιεϊρίνια και Πέλκας οι "χρυσοί" σκόρερ των "ασπρόμαυρων" - Τρελοί πανηγυρισμοί από τους Θεσσαλονικείς - Oι παίκτες του ΠΑΟΚ φόρεσαν μάσκες με το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη



Ολα τα άλλα περισσεύουν: Καρκινοπαθής τελικού σταδίου κατέκτησε το Έβερεστ (Βίντεο)

Ένας 47χρονος Βρετανός καρκινοπαθής τελικού σταδίου, στον οποίον οι γιατροί έχουν δώσει λίγους μήνες ζωής, «κατέκτησε» την κορυφή του ψηλότερου βουνού της Γης, του Έβερεστ.

Πιθανότατα είναι ο πρώτος άνθρωπος που, σε αυτό το στάδιο της ασθένειας, κατάφερε κάτι τέτοιο.



Επεισόδια και συλλήψεις πριν τον Τελικό Κυπέλλου Γυναικών μπάσκετ

Περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου Γυναικών μεταξύ Πανιωνίου και Ολυμπιακού στο «Μ. Λιούγκας» δημιουργήθηκαν εντάσεις κι επεισόδια στα πέριξ του γηπέδου.

Αρχικά, οπαδοί της ομάδας της Νέας Σμύρνης επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς να κατέχουν εισιτήριο, αλλά επενέβη η αστυνομία που τους απομάκρυνε.



Το τελικό πορισματικό κείμενο της Εξεταστικής θα διαμορφωθεί την δευτέρα

Με την κοινή παραδοχή ότι το σύστημα δανειοδότησης ΜΜΕ και κομμάτων από τράπεζες ήταν προβληματικό, αλλά με διαφορετικές προσεγγίσεις και εκτιμήσεις, τόσο ως προς τα αίτια, όσο και ως προς τις ευθύνες, εμφανίστηκαν τα κόμματα κατά τη συζήτηση στην Εξεταστική Επιτροπή επί του πορισματικού σχεδίου της πλειοψηφίας.



Το τελικό σχέδιο για τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 και οι ανατροπές

Μέσα στις επόμενες μέρες οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων θα μάθουν, μέσω του TAXIS, τι πρόκειται να πληρώσουν φέτος για τα τέλη κυκλοφορίας. Το τελικό σχέδιο βρίσκεται ήδη στα χέρια του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.