Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

τελευταιο αντιο



Ρίκα Βαγιάννη: Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Σήμερα, Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Ρίκας Βαγιάννη που έφυγε από τη ζωή το πρωί της 7ης Αυγούστου σε ηλικία 56 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.



Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Αλειφερόπουλο

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και άνθρωποι του πολιτικού κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Δημήτρη Αλειφερόπουλο, στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. 

Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος έφυγε από την ζωή την Τετάρτη σε ηλικία 47 ετών. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε θεραπευτήριο της Αθήνας.



Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον Μπάμπη. Εχασε τη ζωή του στις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

Με δάκρυα στα μάτια, η σύζυγος, τα παιδιά, ο πατέρας, οι συγγενείς, οι φίλοι και συγχωριανοί του από τη Βρίνα, «αποχαιρέτισαν» χθες το μεσημέρι τον Μπάμπη Δημητρόπουλο που έχασε τη ζωή του στις φονικές πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.

Την ίδια ώρα, βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του αδελφού του Δημήτρη, που παραμένει αγνοούμενος από την Τετάρτη…



Την Τρίτη η κηδεία της Ζωής Λάσκαρη - Το αίτημα της οικογένειας

Την Τρίτη θα πουν το τελευταίο αντίο στη Ζωή Λάσκαρη συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία της θα τελεστεί στις 13:00, από τον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου, στην οδό Σκουφά. Η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η οικογένεια της ζήτησε αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου.



Ράγισαν κι οι πέτρες: Τραγουδώντας «τα ήσυχα βράδια» το τελευταίο αντίο στην Αρλέτα

«Ακόμα κι αν φύγεις για τον γύρο του κόσμου, θα ΄σαι πάντα δικός μου, θα' μαστε πάντα μαζί. Και δεν θα μου λείπεις, γιατί θα' ναι η φωνή μου, το τραγούδι της ερήμου που θα σ' ακολουθεί» τραγούδησαν οι φίλοι και οι συγγενείς της Αρλέτας, αποχαιρετώντας την στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας. 

Η μουσικός Γιώτα Γιάννα αποχαιρέτησε την Αρλέτα με τη φυσαρμόνικά της



Τροχαίο στην Κύμη: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Κατερίνα (Φώτο)

Αυτή την ώρα μέσα σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης τελείται στην Πυλία Μεσσηνίας η κηδεία της άτυχης Κατερίνας Χαραμάρα η οποία σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη.

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στην εκκλησία που γίνεται η τελετή όπως φαίνεται και στις φωτό του tempo24.