Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

τελ αβιβ



Eurovision 2019: Απόψε ο μεγάλος τελικός με Ελλάδα και Κύπρο - Τα μεγάλα φαβορί

Απόψε στις 22.00, στην ΕΡΤ2, θα προβληθεί ο τελικός της Γιουροβίζιον, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.



Στο Τελ Αβίβ ο διαγωνισμός της Eurovision για το 2019

Στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί ο 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision. 

Την Τρίτη 14 και την Πέμπτη 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί ενώ το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. 



Το νέο μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Τελ Αβίβ

Μια διογκωμένη, ανυψωμένη δομή ξυλείας «περιτυλίγει» τους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Steinhardt στο Τελ Αβίβ, που ολοκληρώθηκε από το ισραηλινό στούντιο Kimmel Eshkolot Architects.

Ανοιχτό από την περασμένη εβδομάδα, το νέο μουσείο γίνεται εθνικό κέντρο του Ισραήλ για μελέτες βιοποικιλότητας.



ΈΚΤΑΚΤΟ: Καταρρίφθηκε ισραηλινό F-16 από την Συρία - Στα χέρια του Τελ Αβίβ ιρανικό drone (φωτό, βίντεο)

Ένα ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος F-16 συνετρίβη στα βόρεια της Συρίας όταν η Δαμασκός απάντησε με αντιαεροπορικά πυρά σε μια ισραηλινή επιχείρηση που στόχευε ιρανικά συστήματα έλεγχου στην Συρία.



Το Τελ Αβίβ «ξηλώνει» τους ανιχνευτές μετάλλων στο Όρος του Ναού της Ιερουσαλήμ

Η κυβέρνηση του Τελ Αβίβ αποφάσισε να «ξηλώσει» τους ανιχνευτές μετάλλων στο Όρος του Ναού της Ιερουσαλήμ, μία κίνηση που έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων από την πλευρά των Παλαιστινίων, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν αιματηρές συγκρούσεις.



Τα νεύρα της Μελάνια Τραμπ με τον σύζυγό της - Δείτε τι του είπε

Μπορεί όλα τα βλέμματα να ήταν στραμμένα στην Μελάνια Τραμπ και τον Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο κανείς δεν πρόσεξε την κίνηση που έκανε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ λίγο μετά την προσγείωση του Air Force One στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ.