Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

τέκνων



Στον αέρα η δεύτερη δόση του επιδόματος τέκνων

Στον «αέρα» είναι η πληρωμή της β’ δόσης του επιδόματος τέκνων για 727.265 οικογένειες, καθώς για να λάβουν το ποσό διμήνου Μαρτίου – Απριλίου θα πρέπει να τρέξουν και να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις μαζί με το νέο έντυπο του Α21 έως το τέλος Απριλίου.



Αυτό είναι το επίδομα τέκνων του 2018: Ενα κάρο κριτήρια "πετούν" εκτός πολλές οικογένειες

Σειρά ρυθμίσεων για κρίσιμα θέματα περιλαμβάνονται στο ογκώδες πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης, που κατατέθηκε στη Βουλή και ψηφίζεται τη Δευτέρα.



ΑΑΔΕ: Στη διάθεση του κοινού η εφαρμογή για το επίδομα τέκνων

Στη διάθεση των γονιών τέθηκε πριν από λίγο η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή της αίτησης χορήγηση του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων αλλά και του ειδικού επιδόματος τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.



ΟΓΑ Επίδομα τέκνων 2017: Την Δευτέρα 3 Απριλίου θα καταβληθεί η 1η δόση

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες καταβολής της Α’ Δόσης του επιδόματος τέκνων του ΟΓΑ. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων, η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 3 Απριλίου έως την Παρασκευή 7 Απριλίου σε περίπου 715.000 δικαιούχους.

Πώς καθορίζεται και πότε καταβάλλεται



Επίδομα συζύγου και τέκνων σε όσους έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης

Εξομοιώνονται πλήρως με τους έγγαμους ως προς κάθε κοινωνικοασφαλιστικό δικαίωμα, παροχή, υποχρέωση ή περιορισμό, όσοι έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου ασφαλιστικού νόμου.



Αυτό είναι... κοινωνική πολιτική: Κόβονται επιδόματα γάμου, τέκνων, τριετιών, ανθυγιεινό και σπουδών!

"Βόμβα μεγατόνων" για τον κατώτατο μισθό, που "τινάζει στον αέρα" και όλα τα επιδόματα που δικαιούνται οι εργαζόμενοι όπως, γάμου, τριετιών, ανθυγιεινό, τέκνων και σπουδών "κρύβει" το συμπληρωματικό μνημόνιο, που έστειλε η τρόικα στην κυβέρνηση.