Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

τείχη



Κρήτη: Αγωνία για τον άνδρα που έπεσε από τα τείχη

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 60χρονος άνδρας έχει τραύματα και κατάγματα σχεδόν σε όλο του το σώμα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου να βρίσκεται στο πλευρό του.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν ο 60χρονος τα ώρα που βρισκόταν στην Δούκος Μποφόρ ανέβηκε τα τείχη στο ύψος του τένις κι έπεσε στο κενό.



Απίστευτο βίντεο απεικονίζει τα τείχη της Θεσσαλονίκης που κατεδάφισαν οι Τούρκοι το1860

Το καθηλωτικό βίντεο αναρτήθηκε στον ιστότοπο Youtube και δείχνει μια 3D αναπάρασταση βασισμένη σε περιγραφές και απεικονίσεις της εποχής για το βυζαντινό παραλιακό τείχος που προστάτευε τη Θεσσαλονίκη πριν το γκρεμίσουν οι Τούρκοι τη δεκαετία του 1860.



Ιράν κατά Τραμπ για οπισθοδρόμηση: Τα τείχη «ανήκουν στο παρελθόν»

Ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί επέκρινε σήμερα, χωρίς να τον κατονομάσει, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας ότι η εποχή της ανέγερσης τειχών μετά των χωρών "ανήκει στο παρελθόν".

Ο Ροχανί ωστόσο δεν αντέδρασε άμεσα στην απόφαση Τραμπ για απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ πολιτών από ορισμένες μουσουλμανικές χώρες, ανάμεσά τους Ιρανοί.



Αβραμόπουλος: Τα τείχη και οι φράχτες μάς πάνε πίσω

«Τα τείχη και οι φράχτες μάς πάνε πίσω, σε ένα παρελθόν μιας βαθιάς διαιρεμένης μεταπολεμικής Ευρώπης», τονίζει ο Επίτροπος Μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews.



Ρόδος: Σκαρφάλωσε στα τείχη της Παλιάς Πόλης και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του

Ένας κάτοικος του νησιού σκαρφάλωσε στα τείχη της Παλιάς Πόλης, απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του κοντά στην Πλατεία Σύμης.



Τσίπρας: Η λύση στο προσφυγικό δεν είναι ο ρατσισμός και τα τείχη

«Η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι» δήλωσε κατά την είσοδό του στην Σύνοδο Κορυφής, ο Έλληνας πρωθυπουργός επισημαίνοντας παράλληλα ότι πρέπει «να μείνουμ ενωμένοι και να δείξουμε αλληλεγγύη παντού, όχι μόνο στην βορειοδυτική πλευρά της Ευρώπης αλλά και στην Μεσόγειο».

Η δήλωση του πρωθυπουργού ήταν η ακόλουθη: