Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

τεχνητή νοημοσύνη



«Ξεσκονίζουν» τη Google για τη χρησιμοποίηση προσωπικών δεδομένων χρηστών για την ανάπτυξη μοντέλου Τεχνητής Νοημοσύνης

Η ιρλανδική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, που ενεργεί εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας κατά της Google σχετικά με την χρησιμοποίηση των προσωπικών δεδομένων των ευρωπαίων χρηστών για την ανάπτυξη ενός από τα μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης του τεχνολογικού κολοσσού.



Θηριώδες Data center τεχνητής νοημοσύνης στήνεται στην Ελλάδα: Θα επεξεργάζεται δισεκατομμύρια δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Την πρώτη μεγάλη επένδυση ύψους άνω των 300 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη ενός νέου data center campus στην Παιανία, στην Ανατολική Αττική, ανακοίνωσε η Data4, ο πάροχος data centers που δραστηριοποιείται σε πανευρωπαϊκές αγορές, όπως οι: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία, Γερμανία,



Αυτοί που την προώθησαν τώρα αρχίζουν να την φοβούνται: ΗΠΑ, Βρετανία και ΕΕ υπογράφουν την πρώτη διεθνή συνθήκη για τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση αναμένεται να υπογράψουν την πρώτη νομικά δεσμευτική διεθνή συνθήκη για τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα των Financial Times λόγω της αυξανόμενης πίεσης για ρύθμιση της ταχέως αναπτυσσόμενης τεχνολογίας.



Κτηματολόγιο: Ο πρώτος δημόσιος φορέας που εντάσσει την τεχνητή νοημοσύνη

Την εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης στον Νομικό Έλεγχο του Κτηματολογίου παρουσίασαν σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης.



Το τρέιλερ του «Τροχού της Τύχης» που δημιουργήθηκε εξολοκλήρου με τεχνητή νοημοσύνη

Ο «Τροχός της Τύχης», το αγαπημένο παιχνίδι της απογευματινής ζώνης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με νέα επεισόδια, για να μοιράσει πολλά δώρα, χρηματικά έπαθλα και αυτοκίνητα.



Ο Νικ Μέισον θέλει να χρησιμοποιήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη για να δημιουργήσει νέα τραγούδια των Pink Floyd

Ο Νικ Μέισον έχει εκφράσει την επιθυμία του να χρησιμοποιήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη για να δημιουργήσει νέα τραγούδια των Pink Floyd.

Ο ντράμερ έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στη The Sunday Mirror και συζήτησε τη δυνατότητα να επανενώσει τους Pink Floyd μέσω AI.

Ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ δήλωσε ότι τα μέλη των Pink Floyd ολοκλήρωσαν την κοινή τους διαδρομή το 2015.