Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

τεε



Ωρα να σώσουμε και τα δικά μας μνημεία

Οι Έλληνες Επιστήμονες θωράκισαν με αντισεισμική προστασία την Αγία Σοφία και αποκατέστησαν το Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου. Με σύμμαχο τις νέες τεχνολογίες παρήγαγαν τεχνογνωσία και πρωτόκολλα για τη διάσωση της Πολιτισμικής κληρονομιάς που διδάσκονται και εφαρμόζονται σε όλη την Υφήλιο.



Yποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα του ΤΕΕ για στήριξης της καινοτομίας

Ηλεκτρονικά, στο prototype.tee.gr, από σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017, θα κατατίθενται οι προτάσεις στο πρόγραμμα στήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.



Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ εξελέγη η Τόνια Μοροπούλου

Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ εξελέγη το περασμένο σαββατοκύριακο η Τόνια Μοροπούλου, επικεφαλής της παράταξης ΔΗΠΑΜ, με 100 ψήφους επί 169 ψηφισάντων.

Η συγκρότηση του Προεδρείου της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ έχει, μέχρι στιγμής, ως εξής:



ΤΕΕ: Νίκη για τη ΝΔ στις εκλογές-Συντριβή για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκάθαρη ήταν η νίκη της ΝΔ στις εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ενώ η παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ καταπονίστηκε.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας είναι το μεγαλύτερο επιστημονικό σωματείο της χώρας με περίπου 125.000 μέλη.



ΤΕΕ: Δεν υπάρχει καμία απόφαση παραπομπής βουλευτών στο πειθαρχικό

Το ΤΕΕ δεν πήρε καμία απόφαση παραπομπής στο Πειθαρχικό βουλευτών που είναι μέλη του και ψήφισαν το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο, τονίζουν σε δήλωσή τους 4 μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και του προεδρείου της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, σημειώνοντας ότι μια τέτοια απόφαση «θα συνιστούσε πολιτική δίωξη, παραπέμποντας στις πιο σκοτεινές εποχές της σύγχρονης Ελλάδας».



Πρόεδρος ΤΕΕ για Τσίπρα: Θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα

Θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα. Κάποιος που ασκεί το επάγγελμα θα πρέπει να ενδιαφέρεται και για τον κλάδο, είπε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Στασινός, ερωτηθείς για το αν θα διαγραφεί ο Αλέξης Τσίπρας από μέλος του ΤΕΕ. 

Πρόσθεσε πως τα αρμόδια όργανα θα εξετάσουν αν τηρήθηκε ο κώδικας δεοντολογίας.