Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ταύρος



Λάρισα: Ταύρος τραυμάτισε 70χρονο στα Φάρσαλα

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε ένας άνδρας (ηλικίας περίπου 70 ετών), τον οποίο τραυμάτισε ταύρος το απόγευμα της Παρασκευής στα Φάρσαλα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια λόγω του ότι ήταν πολυτραυματίας διακομίσθηκε επειγόντως στη Λάρισα.

Πηγή: onlarissa.gr



Βίντεο-σοκ: Ταύρος χτυπάει και σκοτώνει με τα κέρατα του 59χρονο στην Ισπανία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 59χρονος στην Ισπανία που συμμετείχε σε φεστιβάλ με ταύρους στην πόλη Κίβα, δυτικά της Βαλένθια.

Στο βίντεο φαίνεται ο 59χρονος Βιθέντε Ασένσιο Μαρτίνεζ να προσπαθεί να ξεφύγει από τον ταύρο που τρέχει μέσα στους δρόμους της πόλης το πρωί του περασμένου Σαββάτου.



Ταύρος βγήκε... βόλτα στη Λαμία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη συνδρομή της αστυνομίας έγινε τελικά η… σύλληψη του ταύρου που το πρωί προκάλεσε πανικό στη Λαμία. Το ζώο, άγνωστο πώς, βρέθηκε μέσα στην κίνηση της πόλης, και όπως ήταν φυσικό, είχε αφηνιάσει. Για αρκετή ώρα περιφερόταν στους δρόμους και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να το οδηγήσουν μέσα στο χώρο του στρατοπέδου «Τσαλτάκη» και να το ακινητοποιήσουν.

 



Άνοιξε η γη και κατάπιε αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του ΗΣΑΠ στον Ταύρο -Φωτο

Άνοιξε κυριολεκτικά η γη στο παρκινγκ του ΗΣΑΠ στον Ταύρο με αποτέλεσμα να "καταπιεί" τρία οχήματα σύμφωνα με την αναφορά της τροχαίας.



Ταύρος κάρφωσε και σκότωσε άντρα με τα κέρατά του, στο δρόμο στη Βαλένθια (Βίντεο)

Στο βίντεο απεικονίζεται η στιγμή όπου ένας άντρας τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν ταύρο κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ στην Ισπανία.

Το θύμα, γνωστός και ως Amadeo A.C. έχασε τη ζωή του αφ' ότου έλαβε μέρος σε μια γιορτή με ταύρους στο Πουκόλ της Βαλένθια.



Βάζει λουκέτο το εργοστάσιο παγωτού της Froneri στον Ταύρο

Οι υψηλές ζημιές και η πτώση της κατανάλωσης «έλιωσαν» το εργοστάσιο παγωτού στο Ταύρο, με την εταιρεία Froneri Hellas να γνωστοποιεί χθες την απόφασή της να προχωρήσει στη διακοπή λειτουργίας της μονάδας παραγωγής της.