Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

ζωντανά



ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Πατριαρχική Χοροστασία ενώπιον της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του «Άξιον Εστίν» (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Την ευλογία και τη χαρά να εορτάσουν την θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου με την παρουσία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας του “Άξιον Εστίν” έχουν οι κάτοικοι της Κομοτηνής, της Θράκης και οι προσκυνητές οι οποίοι από την Τρίτη συρρέουν να προσκυνήσουν το ιερό σέβασμα της πίστεως μας στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.



ΖΩΝΤΑΝΑ: Μεγάλες Ώρες των Χριστουγέννων από την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

 Παρακολουθήστε ζωντανά από την Pemptousia TV μεταξύ 08:00 μ.μ. – 12:30 π.μ. την Ακολουθία του Όρθρου, τις Μεγάλες Ώρες της εορτής των Χριστουγέννων, τον Μέγα Εσπερινό και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου.



Ο Μητροπολίτης Λεμεσού ομιλεί σε Ρουμάνους πιστούς

Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο και Ρουμάνους πιστούς διοργανώθηκε από την ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 από ώρα 20:00 έως 22:00, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά από την ψηφιακή τηλεόραση Pemptousia.tv



Η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ψηφιακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας pemptousia.tv μετέδωσε ζωντανά το απόγευμα της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου 2021 την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Ιερωνύμου από το Άγιον Όρος στο Μετόχι της Αναλήψεως της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στον Βύρωνα Αττικής.



Ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Νεκταρίου από την Αίγινα (BINTEO)

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας www.pemptousia.tv μετέδωσε ζωντανά τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου το απόγευμα από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδoς στην Αίγινα, τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και την Λιτανευτική Πομπή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκταρίου παρουσία πλήθους ευλαβών προσκυνητών από την Ελλάδα και ολόκληρο το



Γέροντας Εφραίμ: Είναι και σήμερα εφικτή η αγιότητα;

 

Το βράδυ της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου η ψηφιακή πλατφόρμα www.pemptousia.tv παρουσίασε τη διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό με θέμα: «Είναι και σήμερα εφικτή η αγιότητα;».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: