Κυριακή 28 Απριλίου 2024 -

κρήτη



Σητεία: Σύλληψη για «βαποράκι» κοκαΐνης

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από το Κλιμάκιο Αστυνομικών Επιχειρήσεων στην περιοχή της Σητείας, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στα ξημερώματα της Τετάρτης σε ένα αυτοκίνητο όπου επέβαιναν δύο Έλληνες και ανακάλυψαν ότι μετέφεραν ναρκωτικά με σκοπό την πώληση.



Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη νέα του εκπομπή: «Είμαι χαρούμενος, κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή, στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα». Αρχικά, για τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής ανέφερε: «Δεν μπορώ να καταλάβω από πού μαθαίνετε κάθε φορά πότε φεύγω. Είμαι πολύ χαρούμενος, κάνω κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ».



Κρήτη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στο Ηράκλειο για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα

Αστυνομικοί του ΑΤ Χερσονήσου στο Ηράκλειο, προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανηλίκων για κλοπή και για τα κατά περίπτωση αδικήματα παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.



Σενάριο για 7,2 Ρίχτερ τη δεύτερη μέρα της μεγάλης αντισεισμικής άσκησης «Μίνωας 2024» στην Κρήτη

Στις 12:00 το μεσημέρι ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της μεγάλης αντισεισμικής άσκησης που πραγματοποιείται στην Κρήτη, με την κωδική ονομασία «Μίνωας 2024», με «σενάριο» σεισμική δόνηση 7,2 Ρίχτερ σε θαλάσσιο χώρο 30 χλμ. βόρεια του Ηρακλείου.



ΥΠΕΘΑ για φωτιά στα Χανιά: «Δεν έχουν αναφερθεί υλικές ζημιές στο Ναύσταθμο της Κρήτης»

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), εξέδωσε ανακοίνωση για τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης σε περιοχή κοντά στο Ναύσταυθμο Κρήτης, που είχε ως αποτέλεσμα την προληπτική εκκένωση του οικισμού.



Κικίλιας για άσκηση «Μίνωας»: Yλοποιούμε τη μεγαλύτερη αντισεισμική άσκηση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα

Παρουσία του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, ξεκίνησε στην Κρήτη η άσκηση αντισεισμικής προστασίας «ΜΙΝΩΑΣ».