Ζωντανά στην Pemptousia TV η ομιλία του Γέροντος Εφραίμ στο Γαλάτσι
1
Νοεμβρίου
2026
- 09:15
Τελευταία τροποποίηση στις 1 Νοεμβρίου, 2026 - 09:18
Με ένα «εκκωφαντικό» νοκ άουτ ολοκληρώθηκε το main event του πυγμαχικού τουρνουά Fight for Glory IV, που φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.
Στον απεγκλωβισμό άνδρα που έπεσε σε απόκρημνη περιοχή από μεγάλο ύψος, στην περιοχή των Τουρκοβουνίων, στο Γαλάτσι, προχώρησε η Πυροσβεστική, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας.
Σε θρίλερ εξελίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Γαλάτσι, μετά από αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα που σημειώθηκε στην οδό Παρθενόπης.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Γαλατσίου, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό μίας παρέας πέντε ανηλίκων που πέταξαν βεγγαλικά στο προαύλιο του 3ου και 4ου Γυμνασίου Γαλατσίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ένας 14χρονος.