Τρίτη 30 Απριλίου 2024 -

Αλέξης Χαρίτσης



Ηχηρό «καπέλωμα» στον Αλέξη Χαρίτση από Παππά, Τζανακόπουλο, Πολάκη

Οταν ο Αλέξης Χαρίτσης ορίστηκε από τον Αλέξη Τσίπρα υπουργός Εσωτερικών, διαδεχόμενος τον Πάνο Σκουρλέτη, και στη συνέχεια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου, πολλοί είχαν σπεύσει να υποστηρίξουν ότι πρόκειται για τη νέα φρουρά που βγάζει στο προσκήνιο ο Αλέξης Τσίπρας, μαζί με Εφη Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιόπουλο και άλλους.



Στην Καλαμάτα ψήφισε ο Χαρίτσης: «Ολοκληρώσαμε τις πιο δύσκολες εκλογές του ελληνικού κράτους» - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώσαμε με επιτυχία τις πιο δύσκολες εκλογές του ελληνικού κράτους, δήλωσε νωρίς το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης.

Ο κύριος Χαρίτσης ψήφισε πολύ νωρίς το πρωί στην Καλαμάτα, όπως και την πρώτη Κυριακή, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα της συμμετοχής, όπως είπε.



Χαρίτσης από Καλαμάτα: "Σήμερα είναι μια κρίσιμη πολιτική διαδικασία"

«Είμαστε βέβαιοι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά», τόνισε, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα το πρωί στην Καλαμάτα, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.



Ερχονται νέα προγράμματα ΕΣΠΑ, ύψους 500 εκατ. ευρώ

Προγράμματα από το ΕΣΠΑ, ύψους 500 εκατ. ευρώ, που αφορούν στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του έτους, ενώ παράλληλα τους επόμενους μήνες αναμένεται η ανακοίνωση νέων προγραμμάτων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους νέους επιστήμονες και τον τουρισμό.



Χαρίτσης: Πρόθεση της κυβέρνησης είναι η έμφαση στην έρευνα και την καινοτομία

Πολιτική στρατηγική του υπουργείου για την διάθεση των κονδυλίων του νέου ΕΣΠΑ είναι όπως εξηγεί «να κατευθύνουμε τα οικονομικά του αποτελέσματα προς την κοινωνική πλειοψηφία, με ιδιαίτερη μέριμνα γι΄ αυτούς που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση».