Σάββατο 27 Ιουνίου 2026 -

διπλωμα



Πρόστιμο έως και 2.000 ευρώ για παράνομο παρκάρισμα. Σε ποιες περιπτώσεις αφαιρείται το δίπλωμα

Αυστηρότερες ποινές προβλέπει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας για τους οδηγούς που σταθμεύουν παράνομα σε ράμπες πρόσβασης ατόμων με αναπηρία ή μπροστά από οδηγούς τυφλών, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην καθημερινή μετακίνηση των συμπολιτών μας.



Το τέλος των υπαλλήλων είναι κοντά: Ανθρωποειδή διπλώνουν πετσέτες σε ξενοδοχείο. Βίντεο

Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που δύο ανθρωποειδή ρομπότ έχουν αναλάβει το δίπλωμα πετσετών σε ξενοδοχειακή μονάδα, δείχνοντας με χαρακτηριστικό τρόπο την ταχύτατη εξάπλωση της αυτοματοποίησης στον χώρο της φιλοξενίας.



Τραγωδία στην Καστοριά: Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό 16χρονο. Οδηγούσε 17χρονος χωρίς δίπλωμα. Βίντεο

Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Καστοριάς , μετά από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε αγροτικό δρόμο, με κατεύθυνση προς το δασάκι της Μεσοποταμίας, τα ξημερώματα της Τρίτης 9 Ιουνίου στις 03:20 π.μ.



Αυτή η παράβαση έχει «τσουχτερό» πρόστιμο 700 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για έναν μήνα

«Τσουχτερό» είναι το πρόστιμο που προβλέπει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) για την παράνομη προσπέραση.

Συγκεκριμένα, ανέρχεται στα 700 ευρώ και συνοδεύεται από αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης για 30 ημέρες.



Θεσσαλονίκη: Σύλληψη μεθυσμένου οδηγού χωρίς δίπλωμα που πήγε να χτυπήσει αστυνομικό με το ΙΧ του

Στη σύλληψη ενός 44χρονου αλλοδαπού προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί στην Περαία Θεσσαλονίκης.



Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 24χρονου που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο

Συνελήφθη ένας 24χρονος οδηγός στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από επικίνδυνη οδήγηση και άρνηση συμμόρφωσης σε σήμα ελέγχου, στο πλαίσιο περιπολίας της αστυνομίας στην Πολίχνη.